Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бензинові генератори, що виробляють електричний струм

Електроенергія  у наш час має властивість зникати. Вона може бути якийсь час у місті, але в дачних селищах світла може взагалі не бути. Для того, щоб  отримати електричний струм та продовжувати жити у комфорті, можна використовувати прилад — бензогенератор. За допомогою цього пристрою забезпечується безперебійне подання електричного струму. Якщо відбуваються аварійні вимикання електроенергії, генератор убезпечить домашню техніку, а також промислову техніку від поломки через можливі стрибки напруги в мережі. Цей прилад пересувний, а його модифікації та моделі різні.

Купити електрогенератор можна в інтернет-магазині «Shurik-ua.com» для того, щоб захистити себе від неприємностей та дискомфорту під час відсутності світла.

Електрогенератор — моделі та характеристики

Щоб вибрати генератор постійного струму, потрібно ознайомитись з усіма наявними товарами. А наш асортимент насправді дозволяє придивитися до того виробу, який підійде для конкретного споживача, виходячи з цілей, що переслідуються. Генератор для дому — це модель компактна, зручна для перевезення у легковому транспорті. Також така модель може  застосовуватися  для використання на дачних ділянках та при виїзді на рибалку або інші види відпочинку.

Якщо апарат потрібен для застосування в промислових умовах, то вибирати треба більший і, відповідно, потужніший.

Ресурс самого пристрою становить 500-1500 мотогодин.

Бензиновий генератор електричного струму, в порівнянні, наприклад, з дизельним аналогом, має переваги наступного характеру:

  1. значно менше коштує;
  2. за низької температури запускається легше;
  3. габарити — невеликі, а загальний вигляд компактний;
  4. менш шумний;
  5. легше ремонтується, тому що не вимагає спеціальних знань.

На території, де будуються різноманітні споруди, також можна використовувати генератор струму. До нього можна підключити будь-які інструменти та обладнання, а також освітлювальні прилади, побутову та комп'ютерну техніку. Для того, щоб виїзна ремонтна бригада працювала автономно, світло подати їй можна також за допомогою такого агрегату.

Потужністю приладу визначається вартість генератора. Також на ціну впливає об'єм бака для палива, габарити самого пристрою та тип стартера, що використовується.

Є апарати, які мають додатковий паливний бак та такі, керувати якими можна віддалено. Всі перелічені типи генераторів є в магазині Shurik-ua.com, тому придбати генератор рекомендуємо тільки тут.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.