Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Золоті правила створення елегантного жіночого образу

Елегантність є досить складним і багатошаровим поняттям. Воно стосується як зовнішнього, так і внутрішнього світу людини. Елегантність не залежить від ідеальності фігури чи навіть вартості вбрання. Це поняття глибше і потребує максимально глибокого опрацювання. Все, що потрібно — це бути готовою до змін та мати велике бажання. Наші поради навчать, як створити елегантний образ, який дозволить завжди перебувати в центрі уваги за будь-яких умов, не витрачаючи при цьому космічні суми грошей. Адже елегантний образ зовсім не означає необхідність купувати лише брендові дорогі речі.

https://aromateka.com.ua/

Правило № 1. Охайність вбрання

Який одяг ви б не обрали на роботу чи прогулянку, важливо, щоб він був охайним. Це означає, що він не має містити жодних плям, дірок. Бездоганне вбрання — справжня запорука успіху. Тож перед виходом з дому варто ретельно оглядати одяг на предмет плям, потертостей та інших недоліків. Бажано одразу перебрати весь гардероб та позбутись тих речей, які вже мають будь-які недоліки. Також не забувайте, що неохайності образу може додавати м’ятий одяг, тож варто заздалегідь попрасувати вбрання за допомогою праски або відпарювача.

Правило № 2. Обирайте одяг відповідно до віку та ситуації

Немає нічого простішого, ніж запам’ятати цю істину. Елегантності досягти дуже просто, якщо не забувати ставити чіткі межі для вибору одягу на різні заходи. Втім кожній серйозній людині цілком зрозуміло, що робочий дрес-код та вбрання на прогулянку у лісі — це зовсім різні речі. Те ж саме стосується і вибору одягу за віком. Навряд чи жінці віком 50+ буде личити мінісукня і т.д.

Правило № 3. Переберіть свій гардероб, позбувшись непотрібного одягу та взуття

Повні шафи — це, звісно, крута штука, але не завжди кількість означає якість. Тож краще за все ретельно перебрати гардероб, усунувши з нього всі застарілі, розтягнуті та заношені речі. Не забувайте, що синтетичні тканини роблять образ дешевшим та позбавляють його витонченості. Краще робити вибір на користь якісних варіантів з натуральних тканин.

Що стосується взуття, то варто обирати зручні варіанти без зайвих прикрас. Не забувайте, що усілякі стрази та інший декор «здешевлюють» образ.

Правило № 4. Правильна кольорова гама

Елегантність та яскраві кольори — два несумісних поняття. Тож перевагу варто віддавати базовим пастельним кольорам. Також варто взяти до уваги основну формулу стильного образу: не варто поєднувати більш як три кольори одночасно. Причому, це стосується як одягу, так і взуття та аксесуарів.

Правило № 5. Додайте якісні парфуми

Елегантний образ завжди доповнюється ніжним витонченим ароматом, який є завершальним акордом до стилю дівчини. Наприклад, Narciso Rodriguez Narciso — це вишуканий аромат, який складається з соковитих яблук, ніжного жасмину, п’янкої півонії та терпкого мускусу. Насичена та чуттєва композиція додасть елегантну родзинку.

Правило № 6. Натуральний макіяж

Елегантність тісно пов’язана з натуральністю. Те ж саме стосується і макіяжу. Він не повинен буде занадто яскравим, тому перевага завжди на боці нюдових відтінків помади, тіней для повік тощо. Яскраві рум’яна або некласичний колір туші для вій — точно не найвдаліший вибір.

Правило № 7. Вдало підібрані аксесуари

Доповненням для будь-якого образу обов’язково є аксесуари. Підбирати їх варто відповідно до стилю одягу, ситуації. Існує безліч цікавих варіантів як з біжутерії, так і з дорогоцінних металів. Не варто одразу поєднувати все разом, а також не забувайте, що у всьому повинен бути баланс. Декілька прикрас або цікавих акцентів буде цілком достатньо.

Правило № 8. Не забувайте про етикет

Запорукою успіху завжди є не тільки чітке знання правил етикету, але й ретельне їх дотримання, попри ситуації. Мова йде як про правила поводження за столом, так і норми взаємовідносин з діловими партнерами.

Правило № 9. Ввічливість

Не тільки правильно підібраний одяг робить образ жінки елегантним. Велике значення має і вміння бути привітною та ввічливою будь з ким, починаючи від директора компанії, в якій вона працює, та закінчуючи продавчинею в магазині.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.