Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні види міжнародної доставки

Є дуже багато причин, через які ви можете захотіти відправити товари за кордон — ви можете відправити подарунки людям в інші країни, імпортувати стартовий запас для власного бізнесу, продавати свої товари по всьому світу чи з будь-яких інших причин. Немає значення, чому ви хочете імпортувати або експортувати, у даній публікації ми розповімо про наявні варіанти доставки, допоможемо вибрати відповідний вид транспорту і дамо декілька порад, як заощадити ваші кошти.

А дізнатись більше інформації про міжнародну доставку від компанії Meest ви можете на сайті https://ua.meest.com вже зараз.

Методи та види міжнародної доставки

Якщо ви бажаєте відправити вантаж за кордон, то у вас є кілька варіантів. Літаки, поїзди, кораблі та автомобільний транспорт використовуються для доставки товарів між країнами, але різні способи доставки підходять для різних ситуацій.

Отже, є різні варіанти доставки товарів по всьому світу. Використання автомобільного або залізничного транспорту часто є найкращим варіантом для перевезень до сусідніх країн, але що робити, якщо вам потрібно імпортувати або експортувати з далекого закордоння?

Основні види міжнародної доставки:

  1. Кур'єрські послуги. Швидше за все це послуги, з якими ви знайомі. Є компанії, які працюють із кур'єрами, що доставляють товари від дверей до дверей. Якщо ви надсилаєте невелику кількість, вам може бути вигідно скористатися кур'єрською службою. Предмети особистого користування та подарунки відмінні приклади ситуацій, коли кур'єрські послуги можуть бути найкращим варіантом.
  2. Авіаперевезення. Сучасні авіаперевезення - це спосіб швидкої доставки товарів по всьому світу шляхом завантаження їх у літак та відправлення до іншої країни.
  3. Морські перевезення. Перевезення морським транспортом часто є найдешевшим способом міжнародної доставки, але вони займають багато часу.

Який метод слід використати?

Є кілька моментів, які слід враховувати при виборі найкращого способу доставки ваших товарів:

  1. Ціна. Ціна. Багато людей просто шукають найдешевший спосіб надсилання посилок за кордон. Якщо терміни для вас не є проблемою, ви можете непогано заощадити гроші, оскільки авіаперевезення/кур'єри можуть коштувати в кілька разів більше, ніж морські перевезення.
  2. Розмір товару. Для всіх видів закордонних перевезень розмір багато в чому визначає ціну. Посилки понад певний розмір значно підвищать вартість кур'єрських послуг та авіаперевезень, а посилки меншого розміру зроблять безглуздою оплату морських перевезень.
  3. Терміновість та швидкість. Велика різниця між наявними варіантами полягає у часі доставки. Морське перевезення може зайняти кілька тижнів, тоді як кур'єрська служба може доставити посилку за кілька днів!
  4. Обслуговування і складність процесу. Кур'єрські послуги прості у використанні, посилки доставляються прямо до ваших вхідних дверей. Морські перевезення та авіаперевезення можуть бути простими для вас як для клієнта, але вам потрібно бути впевненим, що компанія, яка контролює ваш вантаж, точно знає, що потрібна для того, щоб ваш вантаж пройшов митницю і був доставлений швидко і без проблем. Як правило, все, що важить менше ніж 100 кг, зазвичай варто відправляти кур'єрською службою. Якщо ви імпортуєте або експортуєте велику кількість невеликих і дорогих товарів, зазвичай вигідніше використовувати авіаперевезення. Морські перевезення пропонують велику економію, але морські перевезення, як правило, вигідніші для більших постачань.

Але пам'ятайте, що ваш випадок може бути особливим, і приймайте рішення з огляду на наші поради та свої пріоритети.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.