Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Який інструмент моніторингу вашої ІТ-інфраструктури найкращий?

Шукаєте інструмент моніторингу вашої ІТ-інфраструктури? Ось він!

PRTG (Paessler Router Traffic Grapher) - це програмне забезпечення для моніторингу мережі, розроблене компанією Paessler AG. Воно дозволяє моніторити різні параметри мережі, такі як пропускна здатність, стан мережевих пристроїв, пристроїв зберігання даних та програмного забезпечення.

PRTG забезпечує моніторинг різних типів мережевих пристроїв, таких як маршрутизатори, комутатори, файрволи, сервери, принтери та інші. Воно також підтримує різні протоколи, такі як SNMP, WMI, HTTP, SSH, SMTP та інші, що дозволяє моніторити різні типи пристроїв та додатків.640995398cd3d.png

Однією з переваг PRTG є його простота використання та налаштування. Він має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, який дозволяє легко налаштувати моніторинг мережі. Крім того, PRTG підтримує автоматичне виявлення пристроїв в мережі, що дозволяє значно зменшити час налаштування. Ще однією великою перевагою над іншим програмним забезпечення для моніторингу є те, що PRTG є готовою до роботи системою - все включено, не потрібно встановлювати додаткові розширення, бази даних або модулі. Початкове розгортання PRTG дуже просте, оскільки мова йде лише про встановлення програми на ПК з Windows. Це завдання, яке виконується всього за кілька хвилин.

PRTG також забезпечує розширені можливості моніторингу, такі як моніторинг розширеної пропускної здатності, виявлення проблем зі зберіганням даних та моніторинг додатків. Воно також має можливість генерувати звіти про моніторинг мережі та повідомляти про проблеми, що виникають у режимі реального часу.

Крім того, PRTG включає в себе дуже корисний ресурс – систему взаємодії аналітиків і користувачів при вирішенні інцидентів. Він був розроблений, щоб зосередитися на підтримці запитів, що генеруються сповіщеннями та тривогами, надісланими PRTG. Даний ресурс є справжнім бонусом для IT-відділів, який дозволяє фахівцям взаємодіяти не тільки один з одним, але і з користувачами.

Цінність PRTG виходить за рамки технічної мотивації. Здатність реагувати на технічну подію, як тільки воно відбулося, або навіть здатність передбачати їх на основі аналізу, може запобігти виникненню серйозної проблеми, здатної перервати виконання критичних операцій господарської діяльності, від якої так залежать технологічні ресурси компанії. Практична цінність тестування дуже відчутна. Кількість проблем, недоступність ресурсів і час реагування на інциденти при використанні PRTG значно скорочені.

PRTG має декілька варіантів ліцензування, що дозволяє вибрати план, який найкраще відповідає потребам вашої компанії. Варіанти ліцензування PRTG включають безкоштовну версію з обмеженнями, а також комерційні версії.

Отримати додаткову консультацію чи придбати PRTG можна у офіційного партнера Paessler в Україні – компанії Idealsoft.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.