Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке богемське скло?

Богемія – історичний регіон Чеської Республіки, відомий своїми виробами зі скла та кришталю. Головною особливістю є особлива технологія виробництва пуфів, яка і сьогодні використовується давніми та традиційними методами. Більш детальну інформацію та повний каталог можна побачити на сайті BohemiaUA.

Велика популярність і попит на цей посуд привели до стійких словосполучень «богемський кришталь» і «чеське скло» в російській мові. Фужери, чарки та фужери вже давно стали постійними атрибутами свят та повсякденних застіль у нашій країні. Столові прилади Bohemian – це вишукані столові прилади із всесвітньо відомого чеського скла. Богемське скло визнане розкішшю, що елегантно підкреслює дизайнерські рішення для кожного будинку. Чеське скло відоме високою якістю продукції та елегантним зовнішнім виглядом.

Богемське скло - це видувне скло, яке виробляється в Чеській Республіці вже дев'ять століть. Спочатку вироби Богемії використовувалися для виготовлення яскравої скляної мозаїки, яка прикрашала вікна церков. Невдовзі після цього було винайдено техніку, що дозволяє виробляти богемні страви. Продукція чеської фабрики відразу стала популярною у всіх країнах Європи.

Головна перевага чеської фабрики з виробництва богемського посуду в тому, що покупці вже десятки років мають можливість купувати кришталь та посуд найвищої якості. Широкий асортимент продукції включає унікальні та неповторні колірні рішення. Елегантні картини, що прикрашають богемські страви, виготовлені вручну Йозефів Дол. Богемський посуд виготовляється із тонкого скла, що має очевидні переваги перед посудом інших виробників.

В даний час ці страви виготовляються на високотехнологічному та сучасному обладнанні. У цьому традиції виробництва залишаються незмінними. Різні форми та прикраси оригінального дизайну дозволяють вибрати посуд на свій смак. Багато виробів прикрашені золотими та платиновими мотивами.

Купуючи посуд Bohemia, ви можете бути впевнені, що він прослужить вам довгі роки. Наклейка із логотипом на склі виробу захищає покупців від підробок. У нашому магазині ви легко зможете доповнити свій сервіз або набір келихів вазами, цукерками, варенням та іншими предметами сервірування столу. Унікальне богемне скло чудово впишеться в інтер'єр, привнісши нотку вишуканості та елегантності. У скромній квартирі чи добротному будинку – поки є богемний посуд, відчувається гармонійний смак господаря.

Немає сумніву, що чеський посуд порадує вас своєю якістю та красою виконання. Посуд у стилі бохо – ідеальний подарунок для рідних та друзів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.