Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Який готель у Львові вибрати влітку для відпочинку – готель «Швейцарський» - Swiss Hotel Lviv

Забронювати номер можна за посиланням: https://swiss-hotel.lviv.ua/uk/

Львів – це місто, яке знаходиться в західній частині України і здавна славиться своєю архітектурою, культурою та гостинністю. На сьогоднішній день у Львові можна знайти багато різних готелів, які пропонують різні рівні комфорту та різний спектр послуг. Одним з таких готелів є Швейцарський готель, який має високу репутацію та є одним з найкращих готелів у місті.

Швейцарський готель розташований в центрі Львова на вулиці Князя Романа, 20, поруч з багатьма пам'ятками архітектури та історії міста. Готель був побудований у 1897 році та пройшов реставрацію в 2006 році, після чого був повністю відновлений та перетворений на сучасний чотиризірковий готель з усіма сучасними зручностями.

Швейцарський готель пропонує своїм гостям 35 номерів різного рівня комфорту та цінової категорії. Усі номери оформлені в класичному стилі з використанням натуральних матеріалів та мають високоякісні меблі та техніку. Усі номери оснащені кондиціонерами, телевізорами з плоским екраном та супутниковими каналами, безкоштовним Wi-Fi, мінібаром, сейфом та власною ванною кімнатою з душем, феном та безкоштовними ванними наборами.

Окрім комфортних номерів, Швейцарський готель пропонує своїм гостям ресторан «Валентино», бар, конференц-зал, сауну та салон краси «Маска». Ресторан  італійської кухні пропонує широкий вибір страв зі світової кухні, а також національних українських страв, які готуються з використанням найсвіжіших продуктів високої якості. Бар готелю пропонує великий вибір алкогольних та безалкогольних напоїв, кави та чаю, а також легких закусок.

Конференц-зал готелю в центрі Львова вміщує до 35 осіб та оснащений необхідним обладнанням для проведення конференцій, семінарів та інших бізнес-заходів. Сауна та салон краси «Маска»  допоможуть гостям готелю розслабитися та підтримувати свою фізичну форму під час відпочинку.

Панорамна тераса у Львові

Ресторан «Валентино» гостинно запрошує відвідати нашу оглядову терасу. Відчути дух старовинного «міста-Лева» і насолодитися чарівним краєвидом. Вам запропонують різноманітні напої які гарно втамують спрагу та смачні страви італійської і української кухні. Це ідеальне місце для романтичної вечері закоханих, зустрічі старих друзів і проведення ділових зустрічей. Тераса працює з 12:00 до 22:00

"Розкішно. Витончено. По-італійськи" - такий слоган нового ресторану італійської кухні "Валентино". Ресторан розташований в старому будинку, в самому центрі міста, поруч з Площею Ринок. Раніше на цьому місці розташовувався улюблений львів'янами ресторан "Кактус". Solo, італійський ресторан з традиційною кухнею. В меню Валентино представлені італійські популярні страви: хрусткі брускетти, закуски і салати, паста і хліб власної випічки, різотто, равіолі, страви з морепродуктів, соуси і тонка хрустка італійська піца, приготована в справжній італійській печі на дровах. Вечорами (Пт, Сб, Нд) Валентино зачаровує гостей особливо романтичним настроєм - тихою грою скрипаля і палаючими свічками.

Швейцарський готель у Львові має також велику Панорамну Терасу, на якій можна насолоджуватися красою міста та його архітектури під час сніданку, обіду, вечері або просто зі своїми друзями та рідними. На терасі можна святкувати різні урочисті події: весілля, розписку, день народження

Одним з головних переваг готелю «Швейцарський» є його розташування в центрі міста. Це дозволяє гостям готелю бути в безпосередній близькості до найвідоміших та найцікавіших пам'яток Львова, які вони можуть відвідати протягом дня. До таких пам'яток належать, наприклад, Оперний театр Львівська національна академія мистецтв, площа Ринок, замок Львівської фортеці, костел св. Єлизавети та інші.

Відвідування Львова влітку є надзвичайно популярним серед туристів, оскільки місто має багато історичних пам'яток та культурних подій. У той же час, відпочинок у готелі Швейцарський дозволить гостям насолодитись відпочинком, відпочити від шумного міста та насолодитися комфортом і затишком. 

Забронювати номер можна на сайті: https://swiss-hotel.lviv.ua/uk/

Також забронювати номер можна за телефоном:

+38(032)240-37-77

+38(096)240-37-77

Салон краси "Маска"

Салон краси "Маска" у Львові належить до числа ексклюзивних експерт-салонів i відзначається високою професійністю майстрів та використанням у роботі креативних ідей, поєднаних з сучасними досягненнями індустрії краси. Салон пропонує повний комплекс процедур по догляду за собою. Бути красивою та доглянутою - мрія кожної жінки. Саме тому наші спеціалісти докладуть максимум зусиль, щоб результат вас приємно здивував! Слідкуйте за нами та не пропустіть відкриття оновленого салону краси «Маска»

Наш салон краси працює щоденно, з 10:00 до 20:00.

Для попередього запису, будь ласка, телефонуйте на +(38)0982357987

Окрім того, Львів - це місто, яке славиться своєю кухнею. Гості Swiss Hotel Lviv мають можливість відвідати ресторани та кафе, де готуються найсмачніші страви львівської кухні. Тут можна спробувати борщ, вареники, галушки, ковбасу та інші страви, які стали символами української кухні.

Крім того, Львів - це місто, де завжди відбуваються цікаві культурні події. У літній період тут проходять різноманітні фестивалі, концерти та інші заходи, які привертають тисячі туристів з усього світу. Зокрема, у липні проходить фестиваль етно-музики "Етнофест", а у серпні - міжнародний кінофестиваль. Також у Львові знаходиться багато музеїв, галерей та інших культурних закладів, які варто відвідати.

Swiss Hotel Lviv - це ідеальне місце для відпочинку у Львові влітку. Тут гості зможуть насолоджуватися комфортом та затишком, скуштувати найсмачніші страви львівської кухні в сімейному ресторані «Валентино», відвідати цікаві культурні події та насолоджуватися красою міста. Розташування готелю в самому центрі міста дозволить гостям бути в безпосередній близькості від найвідоміших та найцікавіших пам'яток Львова.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.