Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та недоліки поїздки в Європу автобусом

Для любителів пригод, нових знайомств та раціонального витрачання коштів, автобусні поїздки в Європу стануть найкращим рішенням. На цей час – це найбільш зручний та доступний варіант відвідати країни ближнього зарубіжжя.

Щобільше, вартість квитків на автобус Київ Берлін, на порядок дешевша, ніж авіаперельоти навіть лоукостером.

При цьому є два варіанти: самостійна подорож або автобусний тур. В останньому варіанті все добре продумано і прораховано до дрібниць. Але варіант із покупкою квитка в одному напрямку суттєво розкриває можливості для подорожі.

Чому поїздки в Європи на автобусі такі популярні?

Багато мандрівників впевнені, що поїздка автобусом по різних країнах світу – це найкраща пригода. Це дозволяє розглянути місцеву красу та познайомитися з цікавими людьми. Завдяки цьому поїздка в Європу на автобусі має низку незаперечних переваг:

  1. Низька вартість. Сучасні автотранспортні компанії, які пропонують регулярні пасажирські перевезення з Києва до європейських країн, встановлюють справді доступний цінник на переїзд. Звичайно, якщо замовляти тур, вартість трохи збільшиться, оскільки буде включено харчування та проживання. Але навіть у такому варіанті це дуже вигідно.
  2. Можливість побувати скрізь. Поїздка в Європу автобусом передбачає проїзд кількома країнами, цікавими містами та селами, де здійснюються зупинки. За бажання можна перетнути таким способом всю Європу, змінюючи маршрути та напрямки.
  3. Вільне спілкування. Переважна більшість жителів європейських країн чудово розуміють англійську мову, завдяки чому проблем зі спілкуванням не виникне. Як мінімум, кожен другий може поставити базові запитання та отримати вичерпну відповідь.
  4. Проста підготовка. Компанії, які здійснюють пасажирські перевезення між Україною та іншими країнами, намагаються зробити подорож максимально комфортною. Внаслідок цього передбачені зупинки для обіду, відпочинку та гігієнічних процедур. Відповідно, поїздка не викличе будь-якого дискомфорту.
  5. Продумане планування маршруту. Це також обов'язки компанії-перевізника. При цьому пасажиру залишається тільки дотримуватись прописаного графіка, а будь-які проблеми в дорозі допоможе вирішити водій. Якщо замовляти повноцінний тур, то в оплату включено бронювання готелів, організацію екскурсій тощо.
  6. Незабутні враження. Під час подорожі є можливість познайомитись із цікавими людьми та почути масу захоплюючих історій. Водночас під час поїздки можуть виникнути курйозні та смішні ситуації.
  7. Безпека. Під час поїздки кожен пасажир застрахований від будь-яких форс-мажорних ситуацій, які можуть статися в дорозі. Щобільше, водій завжди готовий почекати клієнта, який спізнюється, що точно неможливо при поїздці на поїзді або авіаперельоті.

До речі, якщо вас цікавить доставка з Європи в Україну посилок, радимо перейти за посиланням вже зараз.

Мінуси автобусних поїздок в Європу

Кожен тип транспорту має сильні та слабкі сторони, які потрібно враховувати перед покупкою квитків. Щодо автобусних поїздок, то вони також мають певні недоліки:

  1. Подорож до країн Європи з Києва чи будь-якого іншого міста України передбачає тривале сидіння, що може викликати певний дискомфорт. Звісно ж, автобуси оснащені комфортабельними кріслами, що мінімізує затікання ніг чи біль у спині.
  2. Перевізники мають сучасний автопарк, але навіть нова техніка незастрахована від проколу коліс або інших поломок.
  3. Відносний невеликий вільний простір. Також не всі автобуси оснащені біотуалетами.

За підсумками можна зробити висновок, що поїздки автобусом в Європу – це вигідно, захоплююче та комфортно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.