Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Карнавальна зброя: що ми про неї знаємо?

Існує досить багато карнавальних костюмів, для яких зброя є просто необхідним аксесуаром. Адже неможливо уявити собі мушкетера без шпаги, лицаря без меча, воїна без автомата, розбійника чи пірата без пістоля.

Так що можна впевнено заявляти, що карнавальна зброя може бути справжньою «родзинкою» образу, і до вибору її слід підходити виважено і серйозно. А щоб вибір цей не перетворився в нескінченно довгий процес, рекомендовано відвідати магазин https://billibons.com.ua/ua, який здатен задовольнити потреби найвибагливіших покупців.

Вимоги до карнавальної зброї

Ті часи, коли мечі вирізалися з будь-якої дощечки, а вогнепальна зброя мала виключно іграшковий вигляд, давно і безповоротно минули. Сьогодні навіть найменші дітлахи, не кажучи вже про підлітків та дорослих, хочуть мати зброю, яка зовні не відрізняється від справжньої. Тому саме вироби, які повністю імітують справжні моделі, користуються підвищеним попитом.

Не менш важливим є правильний вибір зброї, бо ж погодьтеся, що воїн зі шпагою матиме не зовсім доречний вигляд, як і мушкетер з арбалетом. Щоб створити ідеальний костюм, який потребує того чи іншого виду зброї, можна навіть поцікавитися історичними фактами, дізнатися необхідну інформацію з інтернету.

65181a24afdbd.webp

Як вибрати ідеальну зброю

Окрім згаданих вимог, рекомендується врахувати наступні вимоги:

  1. Розмір. Маленький меч в руках дорослого має такий же недоречний вигляд, як і велетенський в руках малюка. Це надасть образу деякої комічності, тому якщо ви хочете створити серйозний карнавальний костюм, обирайте зброю із врахуванням її розміру.
  2. Безпека. Ця характеристика однаково важлива як для дитячих костюмів, так і для дорослих. Карнавал – це скупчення людей, тому зброя не повинна мати гострих країв, об які можна поранитися, чи якихось небезпечних функцій, як-от постріли, вибухи тощо.
  3. Надійність. Карнавальні аксесуари повинні бути досить міцними, бо ж кому хочеться в розпал свята випадково зламати свої обладунки, всього лише зачепившись об якусь деталь інтер’єру? Тому пластик має бути високоякісним, а кріплення надійними.
  4. Оздоблення.  В карнавальному костюмі всі деталі мають якийсь декор, і зброя не є виключенням.  Найбільш декорованими зазвичай є різноманітні мечі, шпаги, шаблі, адже в ті часи, коли ця зброя була у широкому вжитку, оздоблення для неї було актуальним. Це і різьблення, і кольорові камінці, і сам вигляд «під старовину».

Якщо врахувати всі ці характеристики і підійти до вибору карнавальної зброї виважено і серйозно, створюваний образ буде максимально реалістичним.

65181a36dca0c.webp

Маленькі хитрощі

Деякі карнавальні костюми потребують не тільки зброї, а й додаткових обладунків до неї. Це можуть бути шоломи, щити, кольчуги чи інші вироби. В таких випадках доцільно придбати готовий комплект, аніж намагатися підібрати окремі елементи так,

щоб вони співпадали за кольором, декором загальним стилем. Такі готові комплекти та окремі види зброї в достатній кількості представлені в магазині «Біллі Бонс», де можна придбати їх за лічені хвилини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.