Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги покупки новобудови

Плануючи придбання житла, кожна людина шукає для себе найзручніший і вигідний варіант. Наприклад, молода сім'я шукають вигідну розстрочку на нову квартиру, а фірма шукає в оренду приміщення в розвиненому житловому районі. Як знайти комфортну, простору і сучасну квартиру і при цьому не переплачувати за неї шалені гроші або не звертаючись до величезні борги?

Вартість новобудови

Всі ми знаємо, що сьогодні новостройки в шевченковском районе за ціною набагато доступніші, ніж аналогічне житло на вторинному ринку. Особливо дешево продають новобуд ще на початкових циклах будівництва. На самому початку зведення будинку у покупця є реальна можливість заощадити до 40% від вартості вже готового житла.

Але тут дуже важливо не помилитися, адже багато новобудови перетворюються в довгобуд або, зовсім, будівництво заморожують. Тому бажано купувати новобудову у відомих забудовників, які на протязі декількох років працюють на первинному ринку.

Те ж саме стосується і бізнесу. Купити офіс або торгове приміщення у забудовника в новому житловому масиві набагато вигідніше, ніж купувати офіс або орендувати його в старому фонді. Треба сказати, що для ведення бізнесу найпрестижніше купувати приміщення в новобудовах бізнес класу.

Інфраструктура новобудов

Нові житлові райони зводяться сьогодні дуже швидко і також швидко обростають школами, садочками, лікарняними містечками, магазинами і торговими центрами. Все, що потрібно для комфортного життя, всі блага великого мегаполісу зазвичай є в новобудовах. У будинках бізнес класу є також підземний паркінг та інші дрібнички, які в сукупності роблять ваше проживання комфортним та приємним.

Сучасні планування і інженерні комунікації

Шевченковский квартири і офіси в новобудові мають прекрасні планування - великі кімнати і високі стелі, просторі лоджії і балкони. Крім того, багато будівельних компаній пропонують купити житло або приміщення з вільним плануванням, простір в яких можна зонувати на свій розсуд.

Вам не доведеться міняти труби, каналізацію, електропроводку, як довелося б це робити в старому будинку. Тож в економічному плані вибір також досить однозначний. Ви купите житло, побудоване за сучасними технологіями і тільки з якісних матеріалів. Звичайно, є деякі переваги і у вторинного житла, але зазвичай вони тьмяніють на фоні переваг новобудов.

Сподіваємося, що стаття допомогла вам визначитися у виборі. Вдалої оборудки!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь