Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги дитячого ортопедичного взуття

Існує два види ортопедичної дитячого взуття: лікувальна і профілактична. Починаючи ходити дитина, як рекомендують лікарі-ортопеди, повинен носити ортопедичне взуття з метою профілактики захворювань. Головна відмінність такого взуття від звичайної в анатомічному підпільному коректорі, високому жорсткому заднику і каблучку. Завдяки цим пристосуванням оптимально підтримується зведення стопи дитини, ніжка фіксується в правильному положенні і не «завалюється».

Ортопедичне взуття

На жаль, є випадки, в яких профілактичне взуття вже не помічник. Тоді рятувальним кругом стане лікувальне ортопедичне взуття. А от оптом детская обувь дуже вигідна. Підібране відповідно до медичних показань ортопедичне взуття може не тільки запобігти деформації, але і вилікувати неправильну постановку стоп. Магазин дитячого ортопедичного взуття Кіндер Мода, великий вибір, приємні ціни!

Яскравий приклад - клишоногість, якої діти страждають через неякісного взуття. Це захворювання може бути як набутим, так і вродженим, і як будь-яка інша, саме по собі не пройде. Якщо не звертати уваги на цю проблему на початкових стадіях, то є ризик, що в майбутньому вона призведе до неприємностей з поставою і ходою, болів в суглобах і дискомфорт при ходьбі.

Уникнути таких проблем допоможе коригуюча взуття, яка носить назву антиварусна. Ефективною таке взуття робить теорія трьохточкової корекції:

  1. 1. П'ятка - перша опорна точка, яку задник утримує в правильному положенні (вертикально).
  2. 2. Другу опорну точку, що знаходиться зовні взуття, підтримують берци.
  3. 3. Третя опора розташована біля великого пальця (з внутрішньої сторони). Коригування дозволить відвести передню частину стопи на 8 °.

Антиварусне взуття не має супінатора. Ця особливість дозволяє підтримувати ногу в вертикальному положенні, яке перешкоджає виникненню недуг. Таким чином, дитина спирається не тільки на зовнішній звід ступні, а повністю на всю ступню.

До речі, кроссовки детские оптом ви можете придбати на сайті opt-star.com.ua вже сьогодні.

Взуття, що має високий жорсткий задник рекомендується носити в тому випадку, якщо лікар виявив вальгусную постановку стоп. Ортопедичне взуття дозволить утримати і вертикально фіксувати голеностоп, а так же утримувати п'яту від вальгусного відхилення завдяки берцями, продовженим з внутрішньої сторони.

Устілки для цього взуття краще замовляти індивідуально. Також можна використовувати антіварусние вальнусние устілки стандартного зразка, які продаються в магазинах ортопедичного взуття.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь