Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Акрилові підставки для планшетів і телефонів

Правильне оформлення вітрини - важлива складова успішної діяльності будь-якого магазину. Особливо це стосується маркетів електроніки. Не секрет, що багато людей вибирають товар очима, орієнтуються на свої візуальні враження і підсвідомо віддають перевагу красивому, естетичному товару. Особливо до цього схильні клієнти жіночої статі. Уважно вислухавши рекомендації по вибору технічних характеристик, покупниці надходять по-своєму: набувають девайс, який подобається їм зовні. Якщо на дизайнерське оформлення гаджета власники магазинів вплинути не можуть, то потурбуватися про естетичну демонстрації товару - просто зобов'язані. Старі стелажі і протерті підставки для планшетів навряд чи зроблять товар привабливим в очах потенційного покупця. Навпаки, від таких вітрин хочеться просто відвернутися.

У чому переваги акрилових підставок для планшетів?

Акриловые подставки для телефонів і планшетів абсолютно прозорі, вони не відволікають від товару основну увагу покупця. Вироби мають невелику вагу, тому їх можна встановлювати на полегшені полки. Підставки мають специфічну конструкцію, яка дозволяє розміщувати планшет або смартфон в положенні, близькому до вертикалі. Точний кут нахилу розраховується виходячи із загальних схем освітлення торгового залу і локальної підсвічування вітрини. Прозорі підставки дозволяють повноцінно розглянути девайс. Якщо до вітрини забезпечений доступ з обох сторін, то покупець може ознайомитися з візуальними характеристиками товару, не взявши його в руки.

Форма тримача може бути вельми хитромудра, але в будь-якому випадку забезпечується гарну стійкість конструкції і надійна фіксація товару. Для фіксування гаджетів використовуються спеціальні пази, а стійкість забезпечується широкою основою. З акрилової підставки планшет гарантовано не зісковзне, конструкція не буде гойдатися від найменшого дотику. Додатково підставки можуть бути оснащені кишенею для розміщення цінника або технічної інформації про товар. За індивідуальним замовленням на поверхню акрилової підставки в компанії Intelpol можуть нанести візерунок, малюнок, напис або логотип компанії.

Акрил протягом усього терміну експлуатації зберігає прозорість - це значить, що підставки будуть служити дуже довго. Одна партія підставок може бути використана для демонстрації гаджетів кількох поколінь. Поступово моделі девайсів будуть морально застарівати, старі гаджети зміняться новинками, а актуальність акрилових підставок не буде згасати.

Для догляду за такими виробами використовується спеціальний миючий засіб, дбайливо очищає акрил, в комплексі з антистатиком, що уповільнює процес осідання пилу. Якщо регулярно використовувати такі засоби, підставки будуть служити десятиліттями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь