Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чашу для кальяну?

На ринку представлена ​​величезна різноманітність чаш для кальяну з різних матеріалів: глиняні, керамічні, скляні, металеві і т.д. Але яка ж підійде саме для Вас і яку краще вибрати, вирішивши купити кальян? У чому їх відмінні риси? Розглянемо в статті!

Глиняні чаші

Цей тип чаш для кальяну можна назвати найбільш традиційним і надійним - вони забезпечують рівномірну і оптимальну ступінь прогріву, і тому тютюн захищений від підгоряння.

У плані крихкості вони є далеко не найміцнішими. Однак, якщо поводитися з ними акуратно, то це не має значення.

Правила догляду прості: мити в теплій воді, і тільки після того, як глиняна чаша повністю охолоне. Але якщо чаша зроблена з обпаленої глини, її можна мити і відразу. У будь-якому разі не використовуйте холодну воду - можуть з'явитися тріщини.

Керамічні чаші

Чаши для кальяна цього типу мають більш тривалий термін експлуатації і більш надійні і міцні. Також плюсом є те, що вони не способи утримувати в собі запахи, а значить, що при курінні вже точно не буде сторонніх ароматів.

За допомогою них можна розтягнути час куріння - кераміка нагрівається значно менше і повільніше.

Хоч їх поверхню зазвичай емальовані для захисту, при використанні керамічних чаш треба дотримуватися деяких правил обережності: вони все одно досить швидко підгорає.

Силіконові чаші

Даний вид чаш є найсучаснішим і універсальним. Вони підходять до більшості пристроїв, їх досить просто чистити, звичайно ж, неможливо розбити. Силіконові чаші не потребують ущільнювачі.

До мінусів слід віднести те, що вони виглядають далеко не так естетично, як чаші з інших матеріалів, що дуже важливо для багатьох поціновувачів цієї культури. Також вони можуть виділяти синтетичний присмак через барвників, якщо вони входять до складу.

До речі, в інтернет-магазині https://insmoke.com.ua ви можете придбати якісні аксесуари для вашого кальяну за найвигіднішими цінами на ринку!

Скляні чаші

Якщо Ви хочете купити кальян, то цей тип чаш Ви зустрінете в продажу досить рідко. Звичайно, вони далеко не так практичні і надійні, як чаші інших типів, але виділяються завдяки своїй дивній красі, за рахунок якої цінуються багатьма любителями кальяну.

При зверненні з ними треба дійсно бути дуже акуратним: тютюн може пригоріти. Також слід дотримуватися і правила набивання.

Металеві чаші

Цей матеріал чаш для кальяну також не надто поширений. Хоч і виглядають вони також досить естетично, вони не дуже жаростойки і вимагають підвищеної уваги при використанні, що і забезпечило металевим чашам статус далеко не найбільш зручних і практичних.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь