Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українські тенісисти пробилися до другого кола Вімблдону

Двоє українських спортсменів Сергій Стаховський і Еліна Світоліна вийшли до другого кола тенісного турніру у Вімблдоні (Лондон). Дані відомості опублікували на офіційному сайті змагань.

Українська тенісистка Еліна Світоліна у двох сетах виграла у австралійки Ешлі Барті. Дівчата боролися в поєдинку майже дві години, за цей час українська спортсменка 5 раз подала навиліт, а також допустила 6 подвійних і більше 20 невимушених помилок. При цьому Світоліна реалізувала за всю гру 4 з 6 брейк-поінтів. Її суперниця - Барті допустила понад 40 невимушених помилок, 5 ейсів і використовувала 3 брейкових шанси. Наступного разу українка зустрінеться на тенісному корті з італійкою Франческою Ск'явоне.

У боротьбі Сергія Стаховського проти француза Жюльєна Беннето український тенісист виграв з рахунком 6: 3, 7: 6, 2: 6 і 2: 6. Спортсмени провели на корті близько трьох годин. При цьому Стаховський 17 раз подав на виліт, реалізував 5 брейків і допустив близько десяти помилок. До слова, це п'яте особисте протистояння тенісистів, де Стаховський веде з рахунком 4: 1. У другому раунді Вімблдонського турніру українець зустрінеться з японським спортсменом Кеєм Нісікорі.

Варто відзначити, що в змаганнях брав участь ще один український тенісист - Ілля Марченко. Однак спортсмен зазнав поразки в першому раунді турніру, де грав проти Іржі Весели (Чехія).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь