Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночий брендовий одяг: як вибрати «свою» річ

Перше враження про жінку складається в перші тридцять секунд. Оцінку навколишні дають по одязі, іноді навіть чітко цього не усвідомлюючи. Якщо жінка красиво, стильно одягнена, то і ставлення до неї буде відповідним.

Дизайнери стверджують, що правильно підібраний наряд будь-яку жінку здатний перетворити в королеву. Правильний - означає якісний. Цьому параметру в повній мірі відповідає брендовий одяг. Кожна така річ наповнена енергетикою новизни та неординарності.

Брендовий одяг нескладно розпізнати серед різноманіття стандартних нарядів. Її відрізняють ідеальний крій, актуальний силует, якісні матеріали. Подібні речі ніколи не слідують за модою, саме вони задають їй тон.

До речі, за посиланням ви можете знайти інтернет-магазин clasnо, в якому є якісний та стильний одяг за доступними цінами.

Одяг від відомих брендів - красивий і стильний, але його не варто вважати універсальним. Виграшний образ жінка може створити тільки, вибравши «свої» речі, які ідеально відповідають її фігурі, характеру, способу життя. Визначитися з вибором, допоможуть кілька простих порад від експертів з фешн-індустрії.

Брендовий жіночий одяг темних відтінків (глибокий синій, чорний, зелений, коричневий) - ідеальний спосіб надати силуету стрункість. До вибору одягу з принтами в цьому випадку потрібно підходити з обережністю. «Витягнути» силует здатні тільки вертикальні смуги, горизонтальні, ромби і клітина справлять прямо протилежний ефект.

Вигідно підкреслити талію допоможуть яскраві акценти. Головне - правильно їх розташувати. У багатьох брендах в колекціях представлені речі з яскравими квітковим принтом на грудях і стегнах. Область талії в такому вбранні зазвичай зшита з темною, однотонної тканини. Завдяки такому крою, жіноча фігура візуально отримує ідеально збалансовані пропорції. Великий квітковий візерунок - не рідкість в брендових колекціях. Але дозволити собі його можуть тільки худенькі дівчата.

Сукні, спідниці, пальто в підлогу - модний тренд вже протягом декількох сезонів. Але з такою довжиною не все так просто. Вона здатна надати жіночому силуету небажаної масивності. Виняток становлять дівчата невисокого зросту з нормальною статурою. Для всіх інших ідеальної можна вважати довжина до коліна. Повним жінкам слід придивитися до суконь - футлярів і взуття на високих підборах. Цей ансамбль гарантовано додасть силуету стрункість. Тим, кого природа наділила пишними стегнами, не слід підкреслювати талію контрастними вставками або поясом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь