Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сепаратизм не пройде: створена онлайн-база антиукраїнських політиків

В Україні активісти створили ресурс для боротьби із сепаратизмом серед чиновників. На сайті будуть розміщені списки і дані антиукраїнських політиків. Будь-які зухвалі висловлювання в бік країни, що підтримують висловлювання агресора, сумнівна критика або сумнівні дії, які підтримують сепаратизм, а також корупційна діяльність політиків – всю цю інформацію буде містити сайт.

«Буде створена інформаційна база антиукраїнських діячів. Ми будемо працювати за типом Вікіпедії, де кожен бажаючий може внести дані і додати матеріал. Тому ми закликаємо представників ЗМІ взяти активну участь у наповненні бази. Ви знаєте всю цю «кухню» зсередини. Можливо, один з ваших матеріалів був заборонений до виходу або «на корені зарубаний», вся ця інформація нам стане в нагоді, і вона буде розміщена на сайті», - розповідає одна з координаторів Катерина Кувіта. З її слів, такий формат ресурсу і буде відрізняти його від «Миротворця».

На даний момент база вже включає в себе відомості про 16 чиновників. Також, ресурс містить розділ «Друзі України», куди внесені вже 17 осіб. До таких діячів належать ті, хто відстоює права і інтереси України за кордоном.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь