Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Конотопі пенсіонерка віддала псевдовнуку всі свої заощадження

У відділі комунікацій поліції Сумської області повідомляють про кричущий випадок шахрайства, який відбувся в Конотопі. Назвавшись родичем пенсіонерки, невідомий зловмисник видурив у жінки 3 тисячі гривень, нібито на необхідне лікування.

Як розповідає 79-річна потерпіла, вранці вона відповіла на дзвінок невідомого номера, на тому кінці представилися її онуком. Чоловік сказав, що захворів і йому поставили невтішний діагноз двобічна пневмонія, додавши, що необхідні гроші на дороге лікування, загальна сума якого становить 5000 гривень. Пенсіонерка так розчулилася і перейнялася горем свого псевдовнука, що під впливом емоцій забула, що онука у неї ніколи і не було. Вона подумала, що, швидше за все, це чоловік її внучки. Жінка зібрала всі гроші, що в неї були (3500 гривень) і передала їх гінцеві, який представився знайомим «онука».

Увечері того ж дня, пенсіонерка вирішила зателефонувати внучці і поцікавитися подробицями хвороби її чоловіка. У розмові старенька з'ясувала, що, на щастя, чоловік не хворий, але, на жаль, вона стала жертвою афери.

На даний момент відкрито кримінальне провадження, правоохоронці Конотопа приймають всі необхідні заходи для затримання злочинця.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь