Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Україна заплатить більше 2 млн. гривень штрафів через поведінку фанатів на матчах відбору ЧС-2018

Федерація футболу України (ФФУ) змушена сплатити 2 млн. гривень штрафів через поведінку вболівальників під час проведення 5 матчів відбору ЧС - 2018. Про санкції, які накладені на Україну, повідомили представники Міжнародної асоціації футболу (ФІФА), посилаючись на чергові покарання дисциплінарного комітету.

Згідно з оприлюдненою інформацією ФІФА, на національні асоціації були накладені чергові санкції за різні порушення під час проведення матчів відбору ЧС-2018. Так, Україна внаслідок неналежної поведінки футбольних фанатів під час 5 матчів відбору чемпіонату повинна виплатити штрафи в розмірі 2 124 389 гривень.

Левова частка з вказаної суми припадає на штраф, який був накладений Дисциплінарним комітетом ФІФА за поведінку вболівальників під час гри Україна - Туреччина у вересні 2017 року. Тоді в Харкові на стадіоні «Металіст» фанати викрикували расистські фрази, за що ФФУ і була оштрафована на 45 тис. швейцарських франків. До слова, у вересні поточного року українські футболісти зустрілися з ірландською командою, де вболівальники України знову «відзначилися», запалюючи на стадіоні фаєри і підриваючи петарди. За цей матч комітет наклав 3 тис. франків штрафу.

Крім того, ФФУ отримала покарання за матч Україна - Косово (15 тисяч франків), Україна - Фінляндія (7 тисяч франків) і Фінляндія - Україна (10 тисяч франків).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь