Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Білій Церкві сталося пограбування ювелірного магазину

У неділю, 3 грудня, у вечірній час доби озброєний чоловік вчинив напад на один з ювелірних магазинів Білої Церкви. В ході події смертельне поранення отримав охоронець. Про це повідомили представники ГУ Нацполіціі Київської області.

Так, у відомстві розповіли, що в ювелірний магазин увірвався озброєний чоловік. У приміщенні зловмисник розпилив сльозогінний газ, після чого намагався заволодіти дорогими виробами. Через кілька хвилин, по сигналу тривожної кнопки, яку натиснув продавець магазину, в будівлю увійшов наряд приватної охорони. Злочинець прицільно зробив кілька пострілів у бік охоронців.

В результаті інциденту постраждав 42-річний співробітник охоронної фірми. Медики швидкої допомоги діагностували у чоловіка вогнепальне поранення шиї. На жаль, його життя не вдалося врятувати. Ще один охоронець в ході події отримав нетяжке поранення.

У повідомленні наголошується, що з місця інциденту злочинець зник у невідомому напрямку.

На даний момент столичні правоохоронці за фактом розбою та умисного вбивства відкрили кримінальні провадження згідно зі статтями 187 (частина 4) і 115 (частина 2) Кримінального кодексу України. Поліцейські Києва продовжують проводити необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи нападника та його затримання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь