Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Олександр Усик: бій був одним з найскладніших в кар'єрі

28 січня в Ризі відбувся півфінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії, а також поєдинок, який об'єднує боротьбу за титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO. Український боксер Олександр Усик видовищно переміг свого суперника латвійця Майріса Брієдіса.

Запекле протистояння між двома спортсменами можна було помітити з перших секунд бою, так як до цього поєдинку жоден із суперників не зазнавав поразки на боксерському профі-рингу. До слова, обидва спортсмени діяли професійно і на рівних, демонструючи при цьому високу точність і швидкість ударів.

Українському боксеру вдалося в 5 раунді здобути перевагу, в ході якої зробити кілька непоганих серій ударів. Однак в наступній трихвилинці Олександр від втоми або для економії сил, зменшив темп, чим і скористався латвієць - Брієдіс штовхнув Усика, що суддя чітко зафіксував. Нокдауну не було.

Внаслідок того, що спортсмени викладалися на всі 100%, поєдинок видовищно тривав усі 12 раундів. Так, з невеликим відривом український боксер все ж здобув перемогу над Брієдісом. Таким чином, латвієць зазнав першу у своїй професійній кар'єрі поразку, а українець став власником заповітних поясів WBO і WBC, а також фіналістом WBSS.

Примітно, Олександр зізнався, що для нього цей поєдинок був найскладнішим в кар'єрі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь