Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати коляску для малюка

Як вибрати коляску? Які коляски бувають? На що звернути увагу? Наша стаття вам допоможе!

Тільки дізнавшись про те, що скоро у них з'явиться малюк, майбутні батьки починають вибирати його перший транспорт - дитячу коляску. Оскільки саме мамі в майбутньому мають бути щоденні тривалі прогулянки з дитиною, на її плечі лягає і вибір коляски. Очі розбігаються від великого асортименту моделей всіляких форм і забарвлень? Стаття допоможе вам зорієнтуватися в цьому різноманітті і зробити правильний вибір.

Які види колясок бувають?

Класична дитяча коляска. Модель, якою користувалися ще наші мами. Перевірена роками зручна конструкція у вигляді люльки на високому хрестовому шасі. Часто додатково обладнується нижньої кошиком і сумкою для необхідного приладдя. Люлька досить простора, з горизонтально розташованим дном, що забезпечує комфорт малюкові. Приблизно до піврічного віку дитина може в такій колясці спати, але коли він навчиться сідати, доведеться шукати більш безпечні варіанти. Так само хочу нагадати про сайт kolobok.dp.ua, на ньому можна придбати классические коляски, в кращому вигляді і на хороших умовах.

Коляска-трансформер. Часто обладнується масою додаткових аксесуарів. Коляска такого типу простора, має великий капюшон, полог для ніжок, дощовик, піддон для покупок, додаткову сумку. Ручка зазвичай перекидна. Можливе додаткове люлька-переноска з твердим горизонтальним дном. Трансформери зазвичай досить великогабаритні, але функціональні і довговічні.

Універсальна коляска. Має міцне шасі, поворотні колеса, швидко трансформується в легкий прогулянковий варіант. Можливо також наявність знімною люльки і дитячого автокрісла. Найзручніший варіант для батьків, часто перевозять малюка в автомобілі.

Коляска повинна бути:

  1. Зручною
  2. Практичною
  3. Довговічною

Триколісна коляска. Сучасна модель, що з'явилася порівняно недавно. Має прекрасну маневреність, стильно виглядає. Люльки зазвичай знімні, є можливість трансформації в полегшений варіант. Однак, вибираючи таку коляску, слід враховувати неможливість її пересування в деяких умовах, наприклад, по двухполозному пандусу, а також відносну нестійкість.

Кілька простих порад допоможуть вам зробити правильний вибір для своєї дитини.

Уважно поставтеся до матеріалів, з яких виготовлена ​​коляска. Вони повинні бути якісними, екологічними, безпечними, не мають різкого запаху.

До речі, вас може зацікавити интернет магазин игрушек, в якому ви можете придбати все для вашого малюка за вигідними цінами.

Зверніть увагу на дно коляски. Воно повинно бути ідеально рівним і горизонтальним, досить твердим.

Це важливо для правильного формування хребта малюка.

Шасі краще вибирати металеве (наприклад, легке і міцне алюмінієве) або з міцного пластику. Якісними повинні бути і амортизатори, щоб малюк не трясло, а похитувало на нерівностях дороги.

Колеса ви можете вибрати поліуретанові або гумові з камерами. Гума м'якше і пружинисті, поліуретан - надійніше. Більш маневреними є поворотні колеса.

Дуже важливий елемент конструкції - ручка. Якщо гуляти з коляскою передбачається кільком людям (мамі, татові, бабусі) різного зросту, необхідно, щоб ручка регулювалася по висоті. Також добре, якщо ручка буде перекидний, це забезпечить можливість возити дитину як обличчям до себе, так і до світу.

Габарити і вага. Вирушаючи вибирати коляску, виміряйте ширину дверних прорізів під'їзду, ліфта і квартири. Коляска з легкістю повинна проходити скрізь. Вага дуже важливий, якщо вам доведеться піднімати коляску на поверхи.

Дизайн. Безсумнівно, коляска повинна бути привабливою зовні. Зверніть увагу і на такі додаткові «дрібниці», як дощовик, полиць, сумка.

Тепер ви багато знаєте про дитячих колясках. Нехай ваш вибір першого в житті транспортного засобу принесе тільки позитивні емоції вам і майбутньому маленькому господареві!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь