Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Миколаєві пацієнти онколікарні майже годину чекали, поки лікар вибере косметику у спекулянтів

У приймальному відділенні Миколаївської обласної онкологічної лікарні пацієнти близько години прочекали під дверима, поки лікарі і медсестри звільняться і до них можна буде зайти. До слова, весь цей час медики вибирали косметику, яку продають в установі місцеві спекулянти. Про це в соціальній мережі Facebook повідомив житель Миколаєва.

За словами чоловіка, в приймальному відділенні обласної онколікарні Миколаєва з перших хвилин знущаються над пацієнтами. Так, чоловік в очікуванні поки лікар звільниться і до неї можна буде зайти, просидів під кабінетом більше 40 хвилин. Коли пацієнт зайшов до лікаря поцікавитися, в чому ж справа, з'ясувалося, що весь цей час медики вибирали косметику, яку, по всій видимості, реалізовують в лікарні місцеві спекулянти. На опублікованих чоловіком знімках дійсно видно, що на столі лікаря стоять коробки з помадами і пакети з лаками для нігтів.

Від такої картини городянин оторопів і попросив номер телефону «гарячої лінії», куди б він міг подзвонити і поскаржитися на те, що відбувається. До слова, після цих слів чоловіка відразу ж прийняли, відклавши вибір косметики на потім.

«Ви серйозно думаєте, що після реформи ситуація зміниться і на робочому місці не будуть фарбувати нігті і барижити косметикою в той час, поки лікарів чекають пацієнти?», - прокоментував фотографії автор публікації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь