Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Фотофіксація порушень швидкісного режиму почалася на українських трасах

З учорашнього дня в Україні для контролю швидкості легкових і вантажних автомобілів застосовуються радари TruCam. Інформацію про це оприлюднила прес-служба Патрульної поліції на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Напередодні необхідне обладнання було встановлено на кількох трасах міжнародного значення, де спостерігається великий транспортний потік і є аварійно-небезпечні ділянки. Список доріг оприлюднено.

В інформації патрульної поліції говориться, що, одночасно з радарами, на трасах встановили відповідні дорожні знаки, що попереджають водіїв про те, що на ведеться фото- і відеофіксація порушень. Крім того, поруч з радарами будуть перебувати автомобілі патрульної служби з включеними синіми маячками. Протягом тижня, до 15-го жовтня, співробітники поліції будуть попереджати водіїв, які порушили швидкісний режим. А вже з наступного понеділка порушників почнуть штрафувати.

Установка радарів і фотофіксація швидкісних порушень - далеко не єдині нововведення на дорогах країни. Як відомо, вже вступили в силу нові правила паркування транспорту. Готується реєстр медоглядів, спрощені правила купівлі-продажу і дарування старих машин і т. д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь