Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні автомобілісти бойкотували ціни на паливо

Сьогодні, 11 жовтня, з 09:00 до 10:00 год по всій території України пройшла акція протесту «Бойкот цінам на паливо», в ході якої автомобілісти зупинялися на дорогах і сигналили, висловлюючи своє невдоволення підвищенням цін на бензин.

Як повідомили журналістам організатори акції, крім протесту стрімкого зростання цін на пальне, метою заходу також було попередження про неприпустимість погіршення рівня життя звичайних громадян. До слова, цю ініціативу підтримали не тільки господарі легковиків, а й шофери рейсових автобусів, маршрутних таксі і навіть фур.

Так, в Києві автомобілісти на єврономерах заблокували рух в Оболонському районі, де по вулиці Богатирській в зазначені години бойкоту діяла тільки 1 смуга для руху. Мітингувальники заважали руху і на проспекті Перемоги, а також інших вулицях української столиці. Тим часом, в Запоріжжі водії зібралися біля будівлі облдержадміністрації, де в солідарність з іншими автолюбителями влаштували «Бойкот цінам на паливо». Власники транспортних засобів вимагали аргументувати недавні підвищення цін на пальне і скасувати їх.

Нагадаємо, в Україні набирає обертів «бензинова лихоманка» - другий місяць поспіль в країні стрімко зростає вартість дизеля, бензину та автомобільного газу. Тільки за останній тиждень пальне подорожчало на 1 гривню за літр. До речі, на деяких заправках бензин марки А95 коштує близько 35 гривень.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “В Україні автомобілісти бойкотували ціни на паливо

  1. иван фиминов

    Еще бы, с такими ценами на бензин нужно и зарплаты повышать, а разве мы этого дождемся от государства? А то, что вместе с тем повышаются тарифы на газ и электричество, а также бензин уже по 32 гривны - это нормально вообще? При таком росте цен нужно увеличивать зарплаты в 2-3 раза, чтобы человек мог нормально жить в стране. Я вот недавно просматривал зарплаты рабочих в Польше https://www.eurabota.ua/poland/q-механик и понял, почему люди так массово начинают туда уезжать на заработки. Платят там действительно хорошо особенно если сильно в стране не тратится, а привозить выручку домой и на нее жить потом некоторое время. Получается довольно таки выгодно. Поэтому, лучше уж ездить туда на заработки, чем страдать и получать копейки у себя дома.

Залишити відповідь