Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні батьки з обуренням вивчають вміст бебі-боксів

Нещодавно в Україні новоспеченим батькам почали видавати «пакети малюка», які містять більше 20 різних предметів, необхідних для новонародженого і його мами. У кожен такий бебі-бокс входять памперси, пелюшки, термометр для води і тіла, різноманітні серветки, боді, шапочки, повзунки, матрац, прокладки для лактації та інші необхідні дрібниці. Однак, отримавши такий набір, багато батьків звернули увагу, що вартість товарів не відповідає реальним цінам.

«Ми з дружиною отримали такий набір вже після виписки, вдома. З великим інтересом відразу ж оглянули вміст коробки і зрозуміли, що всі ці предмети не коштують 5 тисяч гривень (примітка редакції - в Мінсоцполітики заявили, що саме стільки коштує вміст бебі-боксу). Після одного одягання боді і шапочки українського виробництва порвалися. Якість інших речей теж є сумнівною», - розповідає журналістам харків'янин Олександр Н.

Крім того, українці відзначають, що коли прем'єр-міністр робив огляд бебі-боксу, то з набору він діставав кілька пляшечок, теплий дитячий комбінезон, однак в кінцевому варіанті все це відсутнє.

Вміст українських коробок для новонароджених протестував і відомий педіатр Євген Комаровський, який також знайшов деякі недоліки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь