Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Житомирщині створюється мережа футбольних майданчиків зі штучним покриттям

У Житомирській області успішно реалізується програма спорудження мережі сучасних стадіонів і спортивних майданчиків зі штучним покриттям. За інформацією обладміністрації, робота ця проводиться на умовах співфінансування з державного і місцевого бюджетів.

Найбільш масштабний проект втілюється в обласному центрі. У Житомирі повним ходом йде реконструкція центрального стадіону «Полісся». В даний час тут монтуються металеві конструкції для навісу над трибунами, укладається фінальний шар асфальту навколо поля. На доріжках укладається плитка. Вже завершені роботи по обладнанню насосного пункту, облаштуванню тренерського приміщення біля тенісного корту. Підготовлено все для укладання покриття на поле для розминки. Крім того, сучасні футбольні поля вже отримали чотири села Коростенського, Житомирського, Черняхівського районів та два міста області - Баранівка і Овруч. Завершується облаштування футбольних полів ще в трьох населених пунктах. Узгоджені плани і вирішені питання фінансування робіт ще в чотирьох селищах.

Футбольні поля обладнуються за типовими проектами. Кожне поле має розміри 44Х22 м, має огорожу і освітлення. Вартість одного проекту - 13,5 млн грн. Реконструкція стадіону в Житомирі обійдеться в 24,2 млн грн.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “На Житомирщині створюється мережа футбольних майданчиків зі штучним покриттям

Залишити відповідь