Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Україна зустрічає команду «Ігор нескорених»

Сьогодні додому повернулася українська команда, яка виступала на міжнародних змаганнях «Invictus Games» («Ігри нескорених») в Австралії. 

У суботу відбулося офіційне закриття Ігор, які проходили в Сіднеї протягом тижня. Українські спортсмени завоювали в цілому 20 медалей. 7 з них - золоті, 10 - срібні, 3 - бронзові. А з урахуванням 2 медалей, які увійшли в загальний залік, на рахунку українців - 22 нагороди (в минулорічних змаганнях в Канаді українська команда завоювала 14 нагород). В цьому році в збірну входило 15 ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення під час бойових дій. Вони брали участь в змаганнях у 6 видах спорту (легка атлетика, плавання, веслування, велогонки по шосе, стрільба з лука, пауерліфтинг). Спортсмени представляли різні області країни. Найбільший внесок у перемогу збірної внесли ветерани та військовослужбовці з Волині. Після підведення підсумків змагань наших спортсменів від імені українців привітав в телефонному режимі президент Петро Порошенко.

«Invictus Games» проводяться з 2013-го року з ініціативи принца Гаррі. В цьому році в Австралії змагалися команди 18 країн.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь