Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українка - переможниця індивідуальної гонки на Кубку світу з біатлону

Українська спортсменка Юлія Джима виграла золоту нагороду в індивідуальному заліку на Кубку світу з біатлону, який проходить в словенському місті Поклюці.

Як стало відомо, дистанцію в 15 кілометрів сумчанка здолала за 43 хвилини і 6 секунд. При цьому біатлоністка жодного разу не промахнулася. До слова, останнє коло для української спортсменки було дуже напруженим - перевага Джими була в 2 секунди від найближчої її конкурентки, полячки Моніки Гойніш. Ближче до фінішу Юлія, зібравши всі сили, все ж перетнула фінішну лінію першою з різницею від найближчої суперниці в 6 секунд. Варто відзначити, що польська біатлоністка зробила в ході забігу один промах і за підсумком отримала «срібло». Бронзова медаль дісталася представниці Чехії Маркеті Давидовій, яка також промахнулася один раз.

Юлія Джима після тріумфальної перемоги на Кубку світу з біатлону зізналася журналістам, що ще недавно серйозно замислювалася про завершення спортивної кар'єри. Федерація, пішовши на поступки сумчанці, зробила все, щоб та залишилася хоча б ще на рік. Українка додала, що у неї був свій план підготовки і, з огляду на те, що вона не проходила національний відбір, дівчина не брала участь в естафетній команді, адже ніхто не знав, в якому вона стані. Юлії довелося вибрати індивідуальну гонку, і вона успішно її пройшла.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь