Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

McDonald's запускає послугу доставки їжі по Києву

У Києві для любителів фаст-фуду мережі ресторанів McDonald's тепер доступна нова послуга - доставка їжі по місту. Привозить гарячу картоплю і бургери компанії міжнародний сервіс кур'єрської доставки Glovo. Відповідна заява надійшла в п'ятницю, 21 грудня, від генерального директора McDonald's в Україні Гжежожа Хмелярского.

Згідно з оприлюдненою інформацією, на даний момент доставка їжі здійснюється з 6-ти ресторанів мережі, розташованих в різних районах української столиці. Гендиректор уточнив, що до кінця поточного 2018 року в Києві ще в 4 точках компанії буде впроваджена нова послуга.

Тим часом директор з розвитку Glovo в Україні Утсава Агарваль розповів, що замовлення з доставки їжі з McDonald's приймаються з 10:00 і до 23:00 протягом 7 днів в тиждень. Вартість послуги (в незалежності від суми в чеку клієнта) становить 20 гривень. Єдиним винятком зі зрозумілих причин, є морозиво «Ріжок».

Примітно, відповідаючи на питання журналістів про плани на 2019 рік, Агарваль повідомив, що в наступному році компанія планує відкрити сервіс доставки і в інших регіонах, в першу чергу в містах-мільйонниках.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь