Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Під Києвом намагалися вкрасти дитину з дитячого садка

У дитячому садку Білої Церкви відбулася спроба вкрасти дитину. Повідомили про це батьки дівчинки, яка ходить в ту ж групу дошкільного закладу. Як виявилося, невідома жінка  прийшла в одну з груп дитячого садка №22. Вона повідомила, що їй необхідно забрати дитину, так як мама зараз зайнята на роботі і прийти не має можливості. Вихователька не повірила, так як раніше цю жінку не бачила, а батьки про те, що забирати дитину будуть родичі, не попередили.

Підкріплюючи ситуацію аргументами, шахрайка набрала по телефону номер якоїсь жінки, яка представилася матір'ю дівчинки, підтвердила, що це бабуся прийшла за нею в садок. Але дівчинка категорично відмовилася йти до незнайомки, розповівши, що вона вперше її бачить. Шахрайка відреагувала нервово, пояснила, що вона бабуся, просто давно не бачилася з дитиною і тому вона її не впізнає. Це насторожило працівників дитячого садка.

Вихователька проявила пильність і не повірила незнайомій жінці. Дитину забрали в групу. Зловмисниця покинула дитячий садок. Ввечері за дитиною приїхали її батьки, які були в шоці від почутого і прийняли рішення подавати заяву в поліцію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь