Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві 2-х річна дівчинка кілька днів жила в квартирі з мертвими батьками

У столиці 2-х річна дитина кілька днів прожила у квартирі з померлими батьками. Подробиці події розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіціі Київської області.

В правоохоронні органи звернулася жінка, яка заявила, що її дочка вже кілька днів не виходить на зв'язок. На пошуки зниклої городянки поліцейські вирушили насамперед в квартиру, де вона проживала з чоловіком і 2-х річною донькою.

Вказується, що в ході обстеження території поблизу житла, співробітники правоохоронних органів відчули специфічний запах. На дзвінки в дверний замок ніхто не реагував. У зв'язку з цим силовики прйняли рішення про санкціоноване відкриття приміщення із залученням відповідних фахівців. Так, в житлі були виявлені мертві жінка і чоловік.

На тілі померлих експерти не виявили слідів насильницької смерті. Тіла направлені в морг, призначено ряд експертиз.

Крім того, у відомстві додали, що в квартирі також перебувала 2-х річна дочка померлого подружжя. Дівчинка кілька днів прожила в замкненому приміщенні з мертвими батьками. На даний момент дитина знаходиться в лікарні. Хоч і доставили її в стані сильного виснаження, зараз життю і здоров'ю дівчинки нічого не загрожує. Після обстеження її забере бабуся, яка і забила тривогу про зниклу дочку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь