Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вбивство 5-річного хлопчика під Києвом: активісти по всій Україні вимагають покарати винних поліцейських

Вчора, 3 червня, в Києві в реанімації лікарні № 7 помер 5-річний Кирило, якого пострілом в голову поранили поліцейські, які стріляли по пляшках заради забави в місті Переяслав-Хмельницький.

«На жаль, медикам не вдалося врятувати життя дитини, він помер напередодні після 18:00 у лікарні», - підтвердили інформацію журналістам в прес-службі поліції Києва.

Варто відзначити, що лікарі характеризували стан здоров'я хлопчика як вкрай важкий, він перебував на апараті штучного дихання. Під час операції хірурги дістали уламки черепа з мозку дитини, проте кулю діставати не планували, тому що вона застрягла дуже глибоко. На вихідних хлопчика доставили в столичну лікарню для подальшого лікування у високоспеціалізованому нейрохірургічному центрі.

Примітно, смерть дитини дуже вразила громадськість. Напередодні пізно ввечері, після того, як люди дізналися про смерть 5-річного хлопчика, небайдужі громадяни та активісти вийшли під будівлю МВС в Києві з вимогою покарати винних - поліцейських, які вистрілили в малюка. Крім того, люди принесли під будівлю установи іграшки, лампадки і квіти, а пізніше написали на асфальті «вбивці». До слова, відповідні акції пройшли у багатьох містах України.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь