Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Подарунки з гравіруванням

Різдво і Новий Рік - це свята з дитинства асоціюються з чарами, чудесами і, звичайно, подарунками. Часи дефіциту давно вже в минулому, у сучасної людини, здається, є все, і тому зробити цінний подарунок, що запам'ятається, буває непросто.

Цінність подарунка часто визначається не його вартістю, а почуттями і спогадами, які з ним пов'язані. Скромний срібний перстень, отримане від бабусі, - вже фамільна коштовність, символ зв'язку поколінь. Це річ «з історією».

Зробити подарунок більш особистим і таким, що запам'ятовується, допоможе гравірування. Прислухайтеся до свого серця - воно підкаже вірні слова. Великий вибір подарков с гравировкой - за посиланням.

Гравірування - це нанесення зображення на метал, фарфор, кераміку, камінь, пластик або скло методом різання. Малюнок може вийти, за бажанням замовника, як поглибленим, так і опуклим.

Види гравіювань:

  1. ручне гравіювання;
  2. лазерне гравіювання;
  3. травлення по металу;
  4. 3d гравірування.

Ручне гравірування

Ручне гравіювання - найдавніший і простий спосіб нанесення на метал зображення. Для цього виду гравіювання застосовується тільки ручне обладнання, всі написи також виробляються руками. Ручне гравіювання дозволяє наносити будь-які малюнки і написи на вироби будь-якої форми.

Гравірування вручну підходить для нанесення написів на вироби з кольорових металів, на подарунки, сувеніри. Особливо затребуваною є гравіювання кілець. Напис на обручки наноситься як зовні, так і всередині кільця, і проводиться виключно руками. Лазер для цих цілей не застосовується.

Саме гравірування, яка виробляється вручну, цінується понад усе в століття поширення автоматичних пристроїв для різьблення по металу. Написи або малюнки, виконані вручну, будуть завжди ексклюзивними і унікальними.

Ось деякі приклади гравіювань, виконуваних на шкіряних виробах:

  1. Ім'я, прізвище, ініціали.
  2. Дата та час. Це може бути дата, коли ви даруєте подарунок або значуща дата (наприклад, весілля і знайомства з коханою людиною).
  3. Координати або назва місця, в якому сталася важлива подія, яка змінила життя (наприклад, пропозиція руки і серця, незабутню подорож).
  4. Символи , ∞, , і будь-які інші. Наприклад, В К, П∞М і т.д. Можливо, підпис або зроблений вашою рукою малюнок, ноти улюбленої мелодії.
  5. Фрази. Коротке привітання, побажання або гасло, рядок з улюбленого вірша або пісні ( «краще татові», «цікавих пригод», «думаю про тебе», «я люблю тебе», «strawberry fields forever»).

Гравірування може розташовуватися на зовнішній або внутрішній стороні виробу - так секретне побажання буде видно тільки його власнику.

Бажаємо всім гарних свят і пам'ятних подарунків! І головне - не забувайте дарувати любов, душевне тепло, час і увагу рідним і близьким.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь