Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як довго в Україні протримається спека?

В Україні спекотна погода протримається ще мінімум тиждень. Дана заява надійшла до журналістів сьогодні, 18 червня, від відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру.

За словами заступниці начальника відомства Наталії Голеня, на початку наступного тижня практично по всій території країни спека може піти на спад, температура навколишнього середовища буде трохи нижче +30 градусів за Цельсієм. Вказується, що виснажливі спекотні погодні умови не відступлять від жителів південних областей - там буде фіксуватися до +34 градусів тепла. Тим часом, точний прогноз на наступний тиждень у відомстві зможуть зробити тільки в п'ятницю.

Крім того, Голеня зазначила, що в найближчі дні в деяких регіонах України можливі грозові дощі, однак при цьому зниження температури не прогнозується. До слова, зараз денна температура повітря в ряді українських міст тримається на позначці +29-31 градусів за Цельсієм. В цілому, до 25 червня поточного 2019-го року значного спаду спеки українцям не варто очікувати, констатувала заступниця начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру.

Примітно, згідно з інформацією співробітників Центральної геофізичної обсерваторії, в червні в Києві вже було зафіксовано кілька температурних рекордів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь