Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Екс-генерал НАТО описав війну з Росією в 2017 році

Екс-генерал Північноатлантичного альянсу представив світу свою версію можливої ​​війни з Росією в 2017 році. Річард Ширрефф описав конфлікт у своїй новій книзі.

Ідея книги з назвою "2017 рік. Війна з Росією" зводиться до того, що рішення, прийняті нинішніми військовими і політиками неминуче ведуть до війни альянсу з Росією.

Рецензент книги Шашанке Джоші вважає, що книга, яка є техно-трилером, являє собою літературний провал, що містить в собі військовий призов, спрямований до Заходу.

"В книзі виливається накопичена злість не так на Москву, а на берлінських і лондонських політиків "напівпацифістів", які на думку автора, перед обличчям нависаючої загрози, виступають моральними пігмеями"- говорить Джоші в інтерв'ю Financial Times.

Роль головного лиходія в книзі очікувано відводиться персонажу, який уособлює російського президента. Його мета, з допомогою бомбардувань по цивільних об'єктах збільшити потік біженців до Туреччини, тим самим збільшити тиск на ЄС.

Генерал висміює представників Греції і Німеччини в НАТО, а президентом США виступає світловолоса жінка. Сама книга рясніє сюжетами характерними для "бондіани".



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь