Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Facebook випустив дитячий месенджер

Представники популярної мережі Facebook днями представили новий додаток, що дозволяє дітям обмінюватися відеодзвінками і повідомленнями без реєстрації профілю в соцмережі.

Відповідно до прес-релізу Facebook, для убереження підростаючого покоління від небажаного контенту і був створений Messenger Kids. На даний момент додаток доступний на території Сполучених штатів Америки і тільки для гаджетів на платформі iOS. До слова, для пристроїв на Android розробники нового месенджера обіцяють випустити версію трохи пізніше.

Відзначається, що Messenger Kids зроблений більш яскравим, ніж звичний для користувачів соціальної мережі обмінник повідомленнями. Основною особливістю цього месенджера є те, що управління додатком здійснюється батьками маленького користувача. Так, дорослі зі свого аккаунта мають можливість контролювати список контактів, авторизований дитиною обліковий запис і в цілому переглядати листування в Messenger Kids.

Крім того, розробники програми звертають увагу батьків на те, що в обміннику немає реклами. А діти, яких образили інші співрозмовники чату або ж у разі, якщо хтось із дітей був до них грубий, мають можливість поскаржитися на кривдника, після чого Messenger Kids негайно повідомить його батьків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь