Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Facebook випадково розкрив секрети 14 мільйонів користувачів

Стало відомо про травневий промах найбільшої світової компанії Facebook, яка створила одну з найбільш популярних соціальних мереж з однойменною назвою. Протягом деякого часу конфіденційні записи мільйонів користувачів були в загальному доступі.

Представники компанії принесли свої вибачення користувачам, а також розповіли, з яких причин особиста інформація стала надбанням величезного числа людей. Чому не працювала функція обмеження доступу, повідомив начальник відділу безпеки компанії Ерін Іган. Як виявилося, фахівці проводили тестування нової програми, пов'язаної з публікацією фото у відкритому доступі. Під час цієї роботи, в результаті програмної помилки, стався збій. Всі публікації, які з'являлися з моменту помилки, виявлялися загальнодоступними. В даний час проблема ліквідована, настройка доступу знову виконує покладені на неї функції, підкреслив Ерін Іган. Також він уточнив, що конфіденційність публікацій була порушена в період з 18-го по 27-ме травня. У компанії пообіцяли, що всі користувачі, які потрапили в число 14 мільйонів, отримають повідомлення і персональні вибачення.

Відомо, що цей інцидент - далеко не перший, який відбувається в області захисту особистої інформації користувачів Facebook.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь