Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Трагедією закінчився концерт відомого репера Sfera Ebbasta в нічному клубі Анкони

Десятки молодих людей - любителів репу, не повернулися додому після концерту в нічному клубі комуни Коринальдо (провінція Анкона). Трагедія, яка там сталася, потрясла всю Італію.

За інформацією місцевої пожежної охорони, один з відвідувачів клубу розпорошив в натовпі перцевий газ з балончика. Понад тисячу людей, що зібралися на концерт популярного італійського репера Sfera Ebbasta, потрапили в жахливу тисняву, намагаючись вибратися з приміщення. Як розповіли очевидці, практично всі одночасно кинулися до виходу. Ситуацію посилив той факт, що аварійний вихід був заблокований. Відомо точне число загиблих на місці події - шість людей. П'ятеро з них - підлітки, двоє хлопчиків і три дівчинки. Також загинула доросла жінка, яка прийшла на концерт зі своєю дочкою. Щонайменше, 60 людей отримали травми і були доставлені в лікарні. Таку цифру називають офіційні джерела. Очевидці стверджують, що кількість постраждалих набагато більша і перевищила 100 осіб. Стан 12 молодих людей дуже важкий. Повідомляється, що медики не дають ніяких прогнозів, борються за життя кожного з них.

Щоб не стати жертвою неконтрольованої поведінки натовпу, фахівці радять дотримуватися кількох правил. Перш за все, не треба піддаватися паніці, не варто йти проти натовпу. Вибиратися потрібно, просуваючись від центру до краю скупчення людей. Одяг постарайтеся застебнути, каблуки зняти - щоб не зачепитися. Не нахиляйтеся і не піднімайтеся навшпиньки. Йти потрібно рівно, роблячи великі кроки і зберігаючи рівновагу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь