Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Компанія «Stadler» в голландському Гронінгені представила дизель-поїзд з автоматичною системою управління

Вперше поїзд GTW з автоматичним управлінням від компанії «Stadler» здійснив тестову поїздку з пасажирами.
Компанія «Stadler» на початку лютого 2020 року організувала в Гронінгені тестову поїздку на новому дизель-електричному поїзді типу GTW, який придбала компанія «Arriva Netherlands». Поїзд типу GTW може пересуватися в автоматичному режимі (GoA 2), а також зупинятися точно біля платформ, відповідно до заданого маршруту і розкладу руху. Для забезпечення безпеки, крім контролю машиніста, поїзд обладнаний системою аварійного захисту. Про це повідомила прес-служба компанії «Stadler».

Випробування поїзда GTW в районі Гронінгена почалися в жовтні 2019 року і складаються з трьох етапів. На поточному (другому) етапі поїзд з автоматичною системою управління здійснює перевезення пасажирів з метою оцінки людського фактора використання автоматичної системи управління. Тестове курсування нових поїздів передбачає потенційне збільшення пропускної спроможності шляхів, а також економію енергії, і оцінює точність зупинок, пунктуальність, швидкість, безпеку і комфорт.

Автоматична система управління, можливо, збільшить пропускну спроможність залізниці, зробить поїздки більш плавними та забезпечить більш надійне обслуговування клієнтів. Це дозволить поїздам рухатися ближче один до одного, ніж раніше. Крім того, це заощадить енергію, так як поїзди можуть рухатися з оптимальною швидкістю та при цьому необхідним чином гальмувати.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь