Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Нові тренди української музики

Мова виразно робить українську музику восьмим дивом світу. Коли ти чуєш слов'янську мову вперше, мова може звучати суворо. Але українська мова є винятком із цього правила. У ньому м'якіші приголосні, ніж в інших членів групи протослов'янських мов. Це робить звук справді м'яким та насиченим.

Народні мелодії та інструменти відіграють величезну роль у створенні сучасної української мелодії. Ви помітите вплив дерев'яних духових інструментів, як-от українська сопілка та вірменський дудук в аранжуваннях багатьох сучасних українських виконавців. Українська музика - всі новинки за посиланням.

KAZKA

Цікавий факт про музичну індустрію в Україні — багато артистів стає популярним завдяки шоу талантів, таких як The X-Factor та The Voice. Це помітна відмінність від інших країн, де колишні учасники просто губляться.

KAZKA — один із гуртів, який зумів стати неймовірно успішним після участі у місцевому конкурсі The X-Factor. Ліричне відео до їхньої пісні «Плакала» — перше відео українською мовою, яке зібрало понад 50 мільйонів переглядів на YouTube.

Група увібрала у собі безліч сучасних тенденцій у своїй музиці. Самобутність KAZKA залишається відомою за народною стилістикою їх інструментальних та вокальних аранжувань.

THE HARDKISS

Діти створюють унікальний контент, доповнений ефектною естетикою. Важко назвати їх жанровими. Можна сказати, що вони прогресивний рок-гурт, який шукає натхнення в етнічній музиці.

Ведуча вокалістка Джулія Саніна має дуже яскравий голос. Пісня «Журавлі» — це цікавий приклад того, як українським артистам вдається переробити традиційні етнічні мелодії на актуальні.

Джамала

Європейська публіка може дізнатися Джамалу про її виступ на «Євробаченні-2016». Джамала – це втілення української нео-душі та етнічного злиття.

Музика Джамали увібрала традиції багатьох народів. Її талант є продуктом багатьох національностей та культур. «Дорога Додому» — яскравий приклад її художнього стилю. Ритміка хаус і RnB - основи для решти.

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін виступає у жанрі, який не існує у західній музиці. Прикладом такого стилю в музиці є, мабуть, пісня Адель Millon Years Ago з її останнього альбому 25. Для цього жанру характерний високий рівень інструментального аскетизму, а також акцент на ліризмі та неквапливості вокального виконання. Пісня «Крізь твої очі» — несподіваний експеримент, швидше за все, натхненний туманною творчістю Джеймса Блейка.

ONUKA

Музика ONUKA – це простір, де експериментальність та сміливість електронного звучання поєднуються з гармонією народної традиції. Останній сингл «Strum» — це найкраща спроба ONUKA об'єднати традиції та прогресувати у зв'язкове та переконливе звучання.

Океан Ельзі

Океан Ельзи - приголомшливий голос соліста та проникливі тексти пісень. Музика гурту — це уособлення українського народу та його характеру — сміливого, волелюбного та душевного. Їхня пісня «Не твоя вина», безумовно, є гарним прикладом цього порівняння.

Тіна Кароль

Тіна — чарівна співачка з багатою технікою виконання, різноманітністю мелодій та пронизливим звучанням. Її фортепіанна балада «Космічні почуття» розкриває її голос у чистому вигляді.

Один у каное

Один у каное - інді-поп група, що відрізняється ліризмом. Це те, що приємно для вуха та корисно для розуму. Слова у «Човні» складаються з віршів з однойменної поеми Івана Франка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.