Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

iPhone 2017 року отримає водонепроникний скляний корпус

Лінійка смартфонів Apple iPhone в 2017 році значно перетворитися, в цьому впевнений аналітики KGI Мін Чи Куо. За його словами вже через рік смартфони отримають скляний корпус і будуть водонепроникними.

Зі скла будуть виконані передня і задня панелі, а ось межі залишаться металевими. Таке поєднання матеріалів дозволить забезпечити необхідну міцність корпусу, підвищити показник прийому сигналу і позбавить пристрою від традиційних пластикових вставок знизу і зверху від екрану, на які часто скаржаться користувачі iPhone.

Рамка навколо екрану стане трохи товщі, але за рахунок заокруглених граней тримати пристрій в руці буде набагато зручніше і приємніше. Що стосується скляних панелей, то ще в 2013 році американський виробник запатентував суцільноскляні оболонку в Європі, а через два роки - в США. Згідно з цим патентом, корпус пристрою буде виконаний з порожнистої скляної трубки або двох окремих частин, а склом при цьому буде закривати всі зовнішні поверхні смартфона.

Ви можете перейти сюда, де можна придбати квитки на концерти 2016-го року за доступними цінами.

Саме Куо раніше передрікав появу AMOLED-екранів для iPhone, хоча він і називав терміни не раніше 2018 року. Тепер же прогноз був трохи підправлений, так як компанія Apple уклала договір з Samsung про постачання 100 мільйонів таких дисплеїв на 2017 рік.

Перевага AMOLED-екранів в тому, що вони мають невелику товщину, а також низьке енергоспоживання. З недоліків можна відзначити недовговічність, так як з часом кольору починає погіршуватися. Втім, зараз прийнято міняти смартфони не рідше одного разу на два роки, а тому цей недолік не є суттєвим.

Після випуску iPhone SE, компанія, звичайно ж, візьме невелику перерву. Однак наступна прем'єра, за здогадками аналітиків, повинна відбутися вже у вересні цього року. Що покаже яблучна компанія цього разу - для всіх поки загадка, адже компанії вдається зберігати інтригу до самого моменту презентації.

Всі інші чутки про нові пристрої від компанії Apple і Samsung ви можете знайти на сторінках нашого сайту в розділі новин.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь