Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Куди поїхати: безвізові країни для України

Країни з безвізовим в'їздом - це прекрасна можливість відпочити за кордоном, не витративши додатковий час і кошти на отримання візи. Таких країн не мало, а відпочинок там не гірше, ніж в країнах, де потрібна віза. Тільки врахуйте, що кожна країна може приймати туристів в безвізовому режимі тільки в певний період року. У цій статті ми познайомимо тебе з найпопулярнішими безвізовими країнами, які пускають на свої землі українців.

Аргентина

У цій прекрасній країні є абсолютно все, що необхідно туристам: красиві пляжі, безкраї степи, прекрасні водоспади, гірськолижні курорти, різноманітні магазини, густі ліси і величезна кількість пам'яток. Ти зможеш покуштувати тут дивовижні м'ясні страви, піцу і пасту з картоплі. Перебувати без візи в Аргентині можна 3 місяці (90 днів), а бюджет подорожі буде не менше 2000 доларів.

Таїланд

Ця країна - лідер по відвідуваності серед країн Південно-Східної Азії. У Таїланді ти зможеш подивитися на буддійські храми і монастирі, прекрасні палаци і пагоди, позасмагати на мальовничих пляжах, насолодитися товариством трансвеститів, покататися на слонах. Різноманітне нічне життя країни подарує тобі незабутні відчуття і спогади на довгі роки. У Таїланді ти зможеш скуштувати національні страви, відвідати плавучі базари і сотні незаселених островів, які залучають до своїх володінь туристів з усього світу. Без візи можна перебувати в цій країні не більше 15 днів.

Друзі сайту: варто зауважити, що на сайті https://busfor.ua/?locale=uk ви можете придбати білети за вигідними цінами по Україні та Європі.

Сейшели

Неймовірні за своєю красою острова по праву вважаються «земним раєм». Тут збереглася в первозданному вигляді природа і фауна, так що тобі буде на що подивитися. На Сейшелах найкращі нескінченні пляжі, де можна поніжитися під теплими променями сонця, поплавати в прозорих водах океану і повалятися на найчистішому пісочку. Практично кожен острів Сейшел унікальний і прекрасний по-своєму. Не прогав можливості злітати сюди, адже без візи на островах можна перебувати цілий місяць!

Ізраїль

Земля обітована, де «живуть» в світі три релігії. На територію цієї країни щорічно приїжджають мільйони туристів. Тут величезна кількість пам'ятників, мальовнича природа і прекрасна культура. Ізраїль славиться своїм лікуванням, що приваблює людей з усього світу. Головна визначна пам'ятка Ізраїлю - це священне місто Єрусалим. Безвізовий в'їзд в Ізраїль можливий тільки на 90 днів.

Албанія

Ця країна має цілу низку чудових природних об'єктів, які привертають до себе увагу туристів. Ландшафти Албанії багаті горами, лісами, пляжами, скелями і водами. Крім приголомшливих пейзажів і країна відома своєю архітектурою, фабриками, мечетями і історичними пам'ятками.

Гонконг

На території Гонконгу без візи можна перебувати 2 тижні. Це приголомшливий місто хмарочосів, магазинів і визначних пам'яток. На кожному розі тут можна зустріти кафе, кінотеатр, католицьку церкву і Макдоналдс. Офіційними мовами вважаються два - англійську і китайську. У Гонконзі ти зможеш відвідати «Алею зірок», «Діснейленд», «Нічний ринок» і т.д.

Чорногорія

З часів єдиної Югославії Чорногорія була головним туристичним районом країни, куди з'їжджалися туристи з усього світу. Тепле море, найчистіші гірський річки, величезна узбережжі і м'який клімат - все це надають Чорногорії привабливості. На території країни збереглася величезна кількість історичних та культурних пам'яток, які збереглися в чудовому стані.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь