Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Подобова оренда квартир: особливості та переваги

Попит на оренду добових квартир збільшується з кожним днем. Причин для цього більш ніж достатньо. Головне достоїнство подобової оренди укладається в економії фінансів. Особливо даний факт відчутний, коли в місто приїжджає компанія з 4-5 чоловік. В готелі їм доведеться замовляти кілька номерів, що обійдеться в чималу суму, ніж оренда квартири, призначеної для проживання такої ж кількості людей.

Орендуючи квартиру подобово можна розраховувати на певні знижки. Більшість мандрівників дуже економні, не бажаючи витрачатися на додаткові послуги, возять все необхідне з собою. У такій ситуації, слід заздалегідь обумовити з господарями житла, що наявність туалетного приладдя, електрочайника, праски є не обов'язковим. Все це дозволяє істотно зменшити орендну плату.є

Між іншим, якщо вас цікавлять квартиры посуточно в Запорожье, вам варто завітати на сайт 061.ua.

Домашній затишок

У багатьох квартирах, що надаються в оренду подобово, виконаний євроремонт. Також житло обладнано сучасною побутовою технікою. Відповідно, його рівень можна порівняти з трьох-чотирьох зоряними готелями. У квартирах є телевізор, підключення до мережі Інтернет, що надає орендареві можливість спілкуватися і працювати в звичному для неї режимі.

Одним із значущих плюсів подобово житла вважається приватність. Деякі бізнесмени вважають за краще проводити ділові переговори в неофіційних умовах. Затишна домашня обстановка часто сприяє більш продуктивному проведенню переговорів.

Проживаючи в готельному номері або хостелі людина, отримує в користування тільки житлову площу, ліжко-місце і санвузол. В результаті доводиться миритися з відсутністю можливості самостійно приготувати їжу на свій смак або кави. У квартирах, що здаються на добу, є кухня, обладнана меблями, технікою, оснащена посудом. Варто згадати і про спальні місця, які укомплектовані наборами постільної білизни і рушників. Така перевага наближає умови проживання до домашньої обстановки.

У людини знімає номер в готелі, виникає відчуття, що він перебуває в гостях. Регламент подібних закладів передбачає певні рамки, наприклад, запрошуючи до себе гостей потрібно неодмінно доводити до відома адміністрацію. Взявши в оренду квартиру, робити подібних дій немає необхідності.

Додаткові послуги

Добова оренда квартир часто супроводжується додатковими послугами. Передбачається можливість зустрічі клієнтів на вокзалі або в аеропорту, розробка найбільш зручних маршрутів пересування по місту. Деякі орендодавці, як бонус забезпечують своїх клієнтів проїзними квитками на міські види транспорту, пропонують екскурсійні заходи. Сім'ї, які подорожують із дитиною, можуть домовитися про послуги няні.

Як знайти житло?

Бронювання квартир подобово, як правило, здійснюється через інтернет. Переглядати інформацію слід на спеціалізованих сайтах, де опису об'єктів супроводжуються фотографіями. Чудовим прикладом є наш майданчик з безкоштовним розміщенням пропозицій з оренди (інші майданчики вимагають абонплатуза кожен об'єкт). Вибравши з усіх існуючих підходящий варіант, потрібно зв'язатися з орендодавцем і обговорити всі умови.

Поради орендодавцю

Сумлінним власникам об'єктів, що здаються в свою чергу потрібно подбати, щоб інформація була розміщена на надійних майданчиках. Саме оголошення має бути грамотно складеним. Варто постаратися і виділити час, щоб відповісти на всі питання, що виникають у потенційних клієнтів. Наявність в оголошенні слова «власник» або «без посередників» збільшує шанс того, що його помітять набагато швидше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь