Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати акумулятор для ноутбука?

Багато ділових людей звикли зберігати і обробляти інформацію в ноутбуці, лише зрідка записуючи інформацію щоденник. Багато людей без ноутбука не можуть собі уявити жоден свій діловий день. Навіть багато фінансових установ вважають за краще використовувати не стаціонарні комп'ютери, а ноутбуки. Кожен користувач ноутбука в певний момент стикається зі зменшенням заряду акумулятора або з повною відмовою в роботі батареї. У такому випадку ваш ноутбук чекає подарунок - нова батарея. Як вибрати акумулятор для ноутбука?

Фактори, що впливають на вибір нової батареї для ноутбука:

  1. Як довго і як часто ви працюєте з ноутбуком без використання електромережі?
  2. Який ресурс вимагають програми, використовувані в автономному режимі?
  3. Технічні особливості ноутбука: розмір екрану, тип підсвічування, параметри відеокарти.

Часте використання ноутбука для тривалої автономної роботи, передбачає покупку акумулятора з високою ємністю. Також посилені батареї для ноутбуків слід придбати, якщо ви працюєте в програмах, яким необхідний великий ресурс. Придбати акумулятор для ноутбука ви можете за посиланням вже зараз.

Підбір по параметрах

При виборі нової батареї для ноутбука, орієнтуйтеся на технічні характеристики старого акумулятора. Зверніть увагу, що показники напруги повинні точно збігатися в старій і новій батареї для ноутбука. Навіть невелика, здавалося б, зміна вольтажу, може викликати перегрів ноутбука або навіть безповоротну втрату пристрою.

Варто зазначити, що аккумулятор для ноутбука Asus ви можете придбати за даним посиланням.

Ємність батареї обов'язково повинна бути не нижче колишньої. Якщо вам необхідна більш потужна батарея, шукайте модель акумулятора, сумісну з вашим ноутбуком, у якій показник ємності буде вищим.

Як визначити модель вашого акумулятора? Це дуже просто - у кожної батарейки для ноутбука є ідентифікаційний номер, його привласнює виробник. Виглядає він як набір букв і цифр.

Для точного підбору акумулятора для ноутбука намагайтеся орієнтуватися не тільки на модель батареї, але і на модель ноутбука. Повна назва моделі зазвичай розміщена на задній кришці пристрою.

Ви легко підберете нову батарею до свого ноутбука, знаючи ці параметри. Пам'ятайте, що у ноутбуків існують певні умови, які допомагають продовжити термін служби портативного комп'ютера.

Виникає логічне запитання, де краще купувати батарею? Сьогодні найоптимальнішим рішенням буде покупка такого товару в інтернет-магазині, де ви зможете знайти все, що необхідно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь