Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати новачкові спортивне харчування?

Якщо ви вирішили збільшити масу своїх м'язів, то вам необхідно знати про основні продукти для спортивного харчування. На прикладі атлетів чітко видно що під час фізичних навантажень на тренуваннях, потрібно дуже багато енергії, і звичайний прийом їжі просто не в силі дати спортсмену прогресувати в спорті, йому просто необхідно додаткове спеціальне харчування, яке має в собі спеціальні елементи для м'язів.
Але багатьох новачків відлякує сама думка про прийом спортивного харчування. Причиною цього є плутанина з харчовими добавками, фармпрепаратами, які використовують у своєму професійному житті бодібілдери.

Тому вам необхідно розуміти що спортивні добавки вміщають в собі натуральні речовини які знаходяться в повсякденній їжі і просто не можуть негативно вплинути на ваш організм за умови, що ви дотримуєтеся інструкції. Ви ж розумієте що у всьому є своя норма, так і зі спортивними добавками. До речі, вас може зацікавити магазин спортивного питания, в якому ви можете придбати все необхідне.

Чим же відрізняється звичайна їжа від спортивного харчування?

Саме концентрація яка дозволяє засвоюватися добавкам в організмі швидко, завдяки чому організм менше витрачає сил на перетравлення їжі. Наприклад, суміш білка 1 склянки має більше калорій ніж якби ви з'їли порцію м'ясної страви. Звичайно це не означає, що вам взагалі варто перестати харчуватися і сидіти виключно на спортивному харчуванні. Швидше за все вам як починаючому спортсмену необхідно розуміти, що в самому слові є відповідь, це добавки до вашого харчування і вони будуть працювати за умови тренувань і спеціальної дієти.

Види спортивного харчування

Різновиди добавок про які слід знати новачкам:

1. Гейнери.
2. Креатин.
3. ВСАА.
4. Мінеральні вітамінні добавки.
5. Сироваткові протеїнові комплекси.

Якщо говорити про гейнери, то це суміш білка з вуглеводами, яка допомагає набрати масу тіла і наповнювати вас енергією, яку ви витратили. Для початківців саме ця добавка важлива для того щоб домогтися швидко набрати масу завдяки поповненню калорій. Ця добавка важлива особливо під час навантажень і вправ. Її можна застосовувати перед вправами і після завершення вправ. Властивості гейнерів мають сильний вплив на м'язи і тканинну регенерацію і її ріст, і закладають основу для ваших навантаженнях на тренуваннях. Новачкам важливо знати, що дана добавка підійде виключно тим у кого худорляве тіла.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь