Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У київському ресторані через неякісне прибирання приміщення отруївся чоловік

В одному з ресторанів Києва, в результаті неякісного прибирання приміщення, а також порушення правил зберігання інвентарю та відходів, отруївся відвідувач. Відповідна інформація надійшла вчора, 19 червня, від представників столичної Госпродпотребслужби в соціальній мережі Фейсбук.

Як стало відомо, подія трапилася 13 червня в одному з суші-ресторанів на проспекті Перемоги. Там городянин після вживання в їжу ряду страв, приготовлених в закладі, відчув нездужання. В цей же день хворий був госпіталізований в інфекційне відділення лікарні. Лікарі поставили киянину попередній діагноз - гостра кишкова інфекція. Пацієнт перебуває під постійним наглядом медичних працівників.

У відомстві зазначили, що фахівцями було здійснено перевірку закладу, в ході якої виявлено ряд порушень, а саме прибирання у виробничих приміщеннях ресторану проводиться неякісно і нерегулярно, харчові відходи не складаються в закриті контейнери, інвентар зберігається в брудному стані, а на кухні практично не дотримуються необхідних технологічних процесів під час приготування страв.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь