Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кращі сімейні настільні ігри. Кращі настільні ігри для дітей.

Настільні ігри - гідна альтернатива сучасним гаджетам. Всупереч помилці, вони мають не тільки розважальну мету, але в залежності від різновиду можуть також включати навчальні та виховні елементи.

На відміну від інтернету і телебачення, де в більшості випадків дитина пасивно отримує інформацію і ризикує обзавестися залежністю, настільні ігри пропонують з користю провести дозвілля як одному, так і в компанії друзів або сім'ї. Придбати цікаві настольные игры для семейного досуга можна за посиланням https://nastolka.com.ua/.

Як вибрати настільну гру - з цим запитанням ми звернулися до дитячих психологів. Ось на що радять звернути увагу експерти:

Вік. Всі настільні ігри на упаковці та / або в інструкції мають позначку про віковій групі, для якої вони призначаються. Психологи рекомендують не залишати поза увагою даний аспект, однак, не забувати при цьому про відповідність віку дитини його розвитку, щоб обрана гра була дійсно актуальна.

Різновид. До інтелектуальних відносять гри стратегічного і логічного характеру - «Каркассон», «Cluedo», «Ticke to ride» і ін. В даному випадку перемогу здобуває гравець, який зумів прорахувати наступні ходи, і перевершив суперника. У настільних іграх азартного типу результат залежить багато в чому від фортуни - «Черепашачі перегони», «Уно» та ін. В іграх на перевірку фізичних здібностей перемоги удостоюється найуважніший, спритний і швидко реагує гравець ( «Дженга», «Настільний футбол»). Ігри з комунікативним підтекстом ( «Активити», «Імаджинаріум» і т.д.) допомагають налагодити дружній контакт і побороти сором.

Призначення. Настільні ігри можуть бути призначені для одиночного використання, для двох суперників, сімейного проведення часу і для дружньої компанії. Крім того, деякі виробники пропонують гри з гендерних підрозділом - для хлопчиків і дівчаток. Традиційно у хлопчиків переважає військова і автомобільна тематики, у дівчат - лялькова і анімалістичні.
характеристики (вікові обмеження) настільних ігор;
вартість (співвідношення ціна-якості);
відгуки користувачів;
рекомендації фахівців (дитячих психологів).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь