Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Онлайн-кредит 2020

Онлайн-кредит - це зручний спосіб вирішити невеликі фінансові труднощі, який використовують, коли терміново потрібні гроші і немає часу йти до відділення банку або мікрофінансової компанії. Але якщо з оформленням банківського кредиту стикався, напевно, кожен клієнт банку, то як взяти кредит онлайн в мікрофінансової компанії знає не кожен.

Процедура оформлення онлайн-позики на сайті МФО

Можливість оформити кредит онлайн украина через інтернет позбавляє від прив'язки до місця і дає можливість звернутися в МФО з будь-якої точки України і в будь-який час. Оформити мікрокредит, розрахувати розмір виплат, погасити заборгованість - все це легко зробити за допомогою ноутбука або смартфона. Для цього потрібно:

  1. зайти на сайт мікрофінансової компанії;
  2. вибрати суму і термін погашення позики на кредитному калькуляторі;
  3. заповнити міні-анкету, вказавши паспортні дані та ідентифікаційного коду, номер мобільного телефону і банківської карти;
  4. дочекатися узгодження заявки;
  5. отримати СМС з підтвердженням;
  6. отримати гроші на зазначену банківську карту.

При першому зверненні клієнта потрібно підтвердити достовірність зазначених у заявці даних в відділенні компанії або за допомогою банківської карти. Процедура перевірки персональних даних позичальника називається «верифікація» або «ідентифікація». Її проходження визначає, буде схвалена заявка на кредит, чи ні.

Що таке перевірка персональних даних

Деякі мікрофінансові компанії вимагають від клієнтів надання свого номера телефону для зв'язку і уточнення персональних даних. Трапляється, що деякі позичальники бояться настирливих дзвінків з боку кредитора і не хочуть відповідати на ряд незручних питань по телефону. На щастя, багато МФО відмовляються від цієї опції перевірки, використовуючи більш сучасні методи, такі як:

  1. переказ з банківського рахунку;
  2. підтвердження особи за допомогою програми;
  3. особисте звернення до філії компанії.

Щоб підтвердити свою особу, позичальникові необхідно зробити символічний переклад на рахунок кредитної компанії. Як правило, на рахунку клієнта блокується невелика грошова сума, яка використовується в якості ідентифікатора карти при перевірці її даних через систему Platon. Після проходження процедури гроші знову стають доступні для зняття. При використанні мобільного застосування клієнт прив'язує номер своєї банківської картки до аккаунту, що дає можливість компанії перевірити дані карти на приналежність конкретній людині.

Нарешті найпростіший, але разом з тим не найзручніший спосіб ідентифікації позичальника - особисте звернення до відділення МФО. У цьому випадку клієнтові потрібно відвідати будь-яку філію компанії, пред'явити паспорт і ІПН для підтвердження своєї особи, після чого оформлення кредиту на карту через інтернет вже не потребують підтвердження особи.

Вибираючи найбільш вигідну пропозицію по онлайн-кредитування, варто звернути увагу не тільки на умови верифікації даних, а й на репутацію мікрофінансової компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь