Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати чоловічі черевики

Серед численних моделей взуття чоловічі черевики - один з найпопулярніших варіантів. Класичні, спортивні, нарочито грубі - вибрати відповідну модель можуть любителі різних стилів.

Переваги чоловічих черевиків:

  1. таке взуття носять в міжсезоння, взимку, вона тепла, добре зігріває ноги, не ковзає на мокрих поверхнях;
  2. черевики можна носити зі строгими костюмами, неформальними брюками - чінос, джинсами, практично з будь-якою верхнім одягом - від парки і пуховика до класичного пальто або бушлата;
  3. нескладно вибрати модель черевиків чоловікам з високим підйомом, широкої або вузької ступень.

Як вибрати взуття

Перед покупкою нової пари на сайті https://mako-style.com/myzhckaya-obyv/, продумайте, в якому сезоні ви будете її носити, з яким одягом поєднувати.

Водіям і автомобілістам підійдуть моделі з підошвою середньої товщини, без каблука. Любителям піших прогулянок варто придивитися до взуття на щільній підошві з глибокими протекторами. Вона може бути поліуретанової, гумової.

Черевики стандартної висоти закривають щиколотку. Є високі моделі, які закривають нижню третину гомілки, укорочені - вони залишають щиколотку відкритою. Для зими вибирайте класичні і високі моделі, для теплого міжсезоння можна приміряти укорочені.

Матеріал. Класичний варіант для чоловічих черевиків - це натуральна шкіра. Вона виглядає дорого і елегантно, забезпечує вентиляцію ступень, захищає ноги від вогкості. Однак цей матеріал вимагає регулярного догляду, а на морозі може розтріскуватися. Екокожа - хороша бюджетна альтернатива. Вона не схильна до розтріскування, стійка до стирання, не вимагає складного догляду. Замша або нубук - натуральні матеріали, які зазвичай використовують для демісезонних моделей. Вони не призначені для сирої погоди: при намоканні такому взутті ворс може затирається, обламуватися.

Особливості стопи. Чоловікам з широкою ступнею варто приміряти черевики з відкритим типом шнурівки - Дезерт, дербі. Їх можна регулювати за повнотою шнурівкою. Якщо ступня вузька, виберіть монки - моделі з пряжками на ступні. Вони добре фіксують ногу, виглядають елегантно. При широкої щиколотці відмовтеся від високих моделей на шнурівці. Челсі - черевики з гумкою на халяву - будуть комфортніше.

Стиль. Неформальні моделі з декоративними пряжками, ременями, заклепками носять з джинсами, чінос, парками або куртками. До класичного пальто і костюму приміряйте оксфорди, лаконічні черевики.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь