Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати друкарню для довгострокового співробітництва

Як вибрати друкарню

Сьогодні попит на продукцію поліграфії привів до надлишку пропозицій на ринку. Проте вибрати гарну друкарню ставати все складніше, не кожен підрядник здатний відповідати основним вимоги - якості, термінів і вартості. Пропонуємо розглянути основні моменти при виборі друкарні. У даній статті порадимо як вибрати друкарню для довгострокового співробітництва.

Виробник або посередник

На ринку можна знайти пропозиції від посередників, які виступають лише в ролі компанії організатора, але самостійно продукцію не виробляють. Такі компанії займаються рекламою друкарні, але самі обладнанням не мають. Використовуючи такі компанії, посередники, замовник тільки збільшує терміни роботи і вартість. Особливого сенсу зв'язуватися з посередниками немає, найкраще працювати з друкарнею безпосередньо.

Вибираємо компанію за видами продукції

Практично кожна друкарня працює відразу з декількома видами продукції, такими, як поліграфія львів. Універсальна друкарня завжди була в пріоритеті, так як може друкувати різні формати і види продукції. Звичайно, існує вузькоспеціалізовані компанії, які підійдуть для замовлення одного виду поліграфії.

До основних видів поліграфії можна віднести:

  1. Ділова продукція - дана продукція є різні візитки, буклети та інші матеріали для бізнесу і комерції. Сюди ж можна віднести різні бланки, папки, блокноти та інше.
  2. Реклама - до рекламної продукції відносяться зовнішні банери, буклети і різні листівки, які допомагають просувати готову продукцію компанії. Тут слід вибирати друкарні, які мають в штаті грамотного дизайнера і здатні працювати з нестандартними форматами.
  3. Календарі - це готельний вид друкарською продукції. Сюди можна віднести різні сувеніри, буклети. Подібну продукцію часто роблять універсальні друкарні.
  4. Книги - якщо ви плануєте друк книг або навчальних матеріалів, потрібно уважно вивчати вже готову продукцію конкретної друкарні. Крім того, не забувайте дивитися на наявність додаткових послуг, таких як створення дизайну, редактура та інше.
  5. Крім усього іншого, слід враховувати вартість роботи. Практично всі друкарні відрізняються за максимальними розцінками. При цьому якість не завжди буде залежати від вартості. У більшості випадків в кінцеву вартість закладаються матеріали, фарба, а також робота обладнання.
  6. Адміністративні витрати, оренда приміщення, заробітна плата та інше, також будуть впливати на вартість.

Як правило, мінімальними розцінками і гарною якістю володіють великі компанії, здатні виробляти універсальну продукцію. Якщо хочете знати як вибрати друкарню, тобто маленький лайфхак. Правильніше за все вибирати друкарню, яка має своє офсетна і цифрове обладнання. Це два основних друкованих верстата, на яких здійснюється виготовлення левової частки поліграфічної продукції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь