Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Гіроборд, як унікальний транспортний засіб

Гіроборд, як унікальний транспортний засіб, отримав дуже велику популярність в розвинених країнах за короткий час. Його можна часто побачити в кіно, рекламі навіть на вулиці. У нашій країні це як і раніше екзотика, адже багато людей вважають його дорогим задоволенням. У реальності гіроборд собі дозволити може практично кожна людина.

Що являє собою гіроборд

Це двоколісний транспортний засіб для пересування 1 людину, що працює від акумуляторної батареї. Вона живить електродвигуни, а сучасне електронне оснащення забезпечує комфортне управління транспортом. Гіроборд має безліч інших назв і вперше був створений в Китаї. Зараз кращі гіроборди виробляються в Європі та інших країнах світу: США, Індії, Канаді, а придбати гіроборд ви можете в інтернет-магазині skay.ua за доступною ціною.. Незалежно від бренду і країни виробника, всі гіроборди мають однакову будову і відрізняються тільки дизайном і розмірами.

Принцип роботи і будова

У гіроборда є безліч гіроскопів - датчиків кутової швидкості. Вони приєднані до педалей, регулюючи зусилля і кут натискання на які, людина рухається. Встановлюють два електромотора з потужністю в районі 500 W. Харчується він літієво-іонною батареєю різних ємностей. Середня швидкість їзди на гіроборді близько 16-20 км/год, час роботи - 2-3 години. Але ці показники можуть відрізнятися. Корпус виготовляється з металу або міцного полімеру. Існують спеціальні моделі з посиленою рамою для пересування в умовах пересіченій місцевості.

Кому підійде гіроборд

Гіроборд воліє використовувати молодь, адже для управління їм потрібно вміти тримати рівновагу і бути в хорошій фізичній формі. Але його використовують також багато дорослих. Гіроборд прекрасно підходить для прогулянок, розваги і навіть поїздок за покупками в магазин. За рахунок компактності і високої функціональності, він ідеально підходить для поїздок в межах міста на відстань до 20 км. Навчитися ним користуватися можна всього за 10 хв. У перший час можуть трохи боліти ікри, але з часом це проходить. За рахунок своєї ексклюзивності, цей транспортний засіб ідеально підходить, щоб виділитися з натовпу. З ним можна виконувати ряд трюків, робити цікаві фотографії і знімати захоплюючі відеоролики.

Як потрібно заряджати акумулятор

Стандартна батарея заряджається за 60-90 хвилин, більш ємним моделям може знадобитися до 2-х годин. Заряджати гіроборд потрібно мінімум на 80 відсотків, використовую стандартний зарядний пристрій. Не можна залишати техніку на підзарядці довше, ніж це потрібно.

На гіроборді однозначно варто прокотитися і відчути всі його переваги. Вартість апарату доступна для людини з практично будь-яким доходом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь